Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Klasikleşti bu durum çünkü okan buruk oyun momentumunu değiştiremiyorO değilde daha ilk dakikalarda maçı kaybedeceğimiz belli oldu yav. Ben buna sinir oluyorum işte!
Koç'un kankası başkanları. Normal bu tezgahBu şinanay muhabbetini Jk gibi iğrenç bir camia bile bu kadar uzatmıyor yalnız. Maç öncesi, maç sonrası dakikalarca bunu çaldılar üstelik 2 kulüp arasında hiç bir gerginlik yokken bunu yaptılar.
Ve bu takımın başkanı kulüpler birliği başkanı. Günlerdir bu ortamı hazırlayan kişi.
Açıkçası ben Koç sonrası futbol ikliminin düzeleceğini düşünmüştüm ama yok yani böyle şeref yoksunu insanlar oldukça düzelmez.
Ulan b.k vardı da pozitif takılıyordun değil mi? Senin forumdaki görevin GS nin iyiliği için egatif takılmak. Bunu anla artık!!!vasat futbola o kadar alıştırdılar ki 0 üzüntü valla
Bizim olayimiz o zatenÇok basit goller yedik bu arada
Sen okanball futbolunu nasıl begenmezsinvasat futbola o kadar alıştırdılar ki 0 üzüntü valla
vasatizm gömleğini yırtmalıyız Vasfimvasat futbola o kadar alıştırdılar ki 0 üzüntü valla