⚽ SL 25/26 H:28 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Nisan | beIN Sports 1

osimhensiz bu takım beş para etmez. en az 1 ay daha olmayacagına göre fener mallık yapmaya devam ederse sampiyon oluruz yoksa geçmiş olsun

Trabzon adımızdan korkmasa ilk yarı fark a giderdi. Özellikle Saranın olmayışı bizi çok etkiledi. Topla hiç çıkamadık.

Yunus ve İcardi rezalet ayrıca Leminanın oynadığı her maç elek oluyoruz bize ne gibi bir artısı var

kes sesini hocanın rezil futbolunu izlemeye devam et olur da bala göte puan alırsa maç sonu yalamaya konusuna geçersin
üslubunu böyle ufak tartışmaya bozacaksan büyük ayıp ediyorsun bu üslublada bir daha foruma yazamazsın haberin olsun. takım kazansın ben mutlu olurum ama okan kazandı diye mabadı yanacakta sensin.

Puan farkı 1 e düşecek bakalım bundan sonra Osimhensiz ne yapacak Avrupa Fatih’i hocamız

Insan açar bakar fener nasıl kazanmış diye
Üç koşan orta saha iki pırpır kanat
Ilerde mobil Talisca
Trabzon deplasmanında koşan ne kadar adam varsa koyacaksın

Niye bu kadar kötüyüz çünkü sistem takımı değiliz
2 adam eksik olunca ezberler bozuluyor, bireysel performansa dönüyor iş

Nhaga arkaya enerji için ilkay önlerinde rahat oynasın diye ikisinide sokması lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

üslubunu böyle ufak tartışmaya bozacaksan büyük ayıp ediyorsun bu üslublada bir daha foruma yazamazsın haberin olsun. takım kazansın ben mutlu olurum ama okan kazandı diye mabadı yanacakta sensin.

kardeşim sen bana GSli değilsin diyorsun küfür etmediğime dua et yöneticiysen insanları tahrik edecek ithamlarda bulunma

Bireysel performans rakipte %90 seviyesi bizde %20 lerde. Bu kadar kötü nasıl olabilirsiniz? Torreria Lang singo icardi sanchez yokları oynuyor resmen

bu yıl derbilerde okan hocaya bi şey oldu, kazandığımız jk maçı dahil kötü planlar kötü oyunlar

Geri
Üst Alt