⚽ SL 25/26 H:28 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Nisan | beIN Sports 1

İki hafta antrenman yerine laylaylomlarla geçirmiş olduğumuzu düşünüyorum, zaten kadronun yarısı milli takımlarındaydı.

Onun için maalesef ben bu maçtan üç puan beklemiyorum. Puansız dönme ihtimalini bile oldukça yüksek görüyorum.
Maalesef dün yazmıştım burada olacakları.
Tam da beklediğim gibi bir oyun var sahada.
Dört senedir hocayı az buçuk tanıyoruz artık.

İcardi ve Lang sıfır katkı 9 kişi oynuyoruz, Yunus ve jakobs çok hata yapıyor, merkezde Lemina ve Torreira kısır bu skor bile iyi derhal Asprilla Sallai İlkay Eren 4 değişiklik yapılmalı.

Icardi nin bence zerre günahı yok ; orta sahası ile kanatları ile bir tane top indiremedik ki 18 içerisine.Aynı Liverpool maçının ilk yarısı.
Sara 'nın olmadığı maçta biz niye İlkay olmadan oynuyoruz ki zaten. Lemina & Torreira ikilisinin hiçbir iş yapabildiği yok biri stoperlerin arasına saklanıyor diğeri orta sahada geziniyor

Puan farkını filan geçin böyle bir takım şampiyon olmayı hak etmiyor.

Tek osimhenin ayağına bakan bir futbol kulübü şampiyon olmasın. Bıktık artık biraz taraftar görünce pısıp sinen hocasından takımına rezillik şu ya.

Başlıyayım senin edeceğin şampiyonluğa yeter be

Yirminci dk da değişiklik gerekirdi
Rezalet bir takım savunması ve organizasyonu.

Iyi olan bir oyuncu yok, takim yine milli aradan sonra kafa olarak hazir degil yoksa Trabzon'da bir cacik yok aslinda.
3 pas yapamamak normal bir durum değil
Sahada dağılıma bak adamlar antremanlarda böyle paslasamiyordur. Özellikle 2 senedir oynanan oyundan eziyet cekiyorum

İlk yarı skorun 1-0'da kalması büyük mucize. İlk devrenin hakkı 3-0.

Başta hocaya ve takıma soruyorum; Ne oynuyorsunuz abi siz? Ne bir mücadele var ne bir oyun planı var ne de hırs var istek var!

Osimhen olmadığında bu takımdan bu kadar oluyorsa eğer Osimhen ve Uğurcan dışında herkes gönderilebilir hoca dahil. Sadece Barış var çabalayan mücadele etmeye çalışan. Diğerleri uyuyor. Hele ileride bir adam var ki bildiğin hayalet!!

Arkadaş gerekiyorsa 4-6-0 oyna ama şu sert deplasmana santraforda Icardi ile başlama! Zorluk seviyesi yüksek maçlarda takımda Icardi varsa zaten maça 1-0 mağlup başlıyorsun ki öyle de oldu. Maça hakikaten 1-0 mağlup başladık. Adam bitmiş artık, futbol kendisini bırakmış. Futbolculukla uzaktan yakından alakası kalmamış, sezon sonu da gidecek zaten. Yahu bu adamdan hala daha ne hayır bekliyorsun hoca?

Konate senin de Allah belanı versin!! Şerefsiz kere şerefsiz herif!!

At Osimhen e bas önde rahatlığı bize futbolu umutturdu. Teknik ekip ve oyuncular tembel istedikleri iç saha maçlarında canavar gibi olan takım deplaslmanlarda amatör takıma dönüyor.

Şuan ts orta sahası bizim orta sahadan kat be kat daha iyi oynuyor.Hele sol açık çocuk orta yapmasını öğretti bizimkilere.Allah bilir 300-400.000 e oynuyordur.Adı Pina imiş.

Icardi nin bence zerre günahı yok ; orta sahası ile kanatları ile bir tane top indiremedik ki 18 içerisine.Aynı Liverpool maçının ilk yarısı.
Aynı fikirdeyim. Lang kesinlikle çıkmalı Yunus Kalacaksa Sol öne çekilmeli. İlkay yarım devre oynamayacaksa neden kulübede?

Geri
Üst Alt