⚽ SL 25/26 H:28 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Nisan | beIN Sports 1

Sezon başı Barış'ın forvet olduğu dönem Icardi ve Osimhen yokken taş gibi performans sergiliyordu. Transfer dönemi söylentisinden sonra performansı düşmüştü.

Bu performans olmasa referans bile almazsın ama adam bunu yaptı önünde örnek var.

22/23 sezonu Barış'ı forvete koyup Kadıköy'de rakibin içinde geçtik doğru sistemle doğru kadroyla bugün 3 puan alırdın.

Allahtan rakipte Oulai, Muçi, Batagov yokmuş yoksa daha büyük rezillik yaşarmışız.

Bi sakin olun ya her sene aynisini iddia ediyorsunuz sampiyonlugu sattilar diyorsunuz ve sampiyon oluyoruz

Avantaj hala bizde

Kaybetmek tabiki kötü kazanamiyorsan kaybetmeyeceksin ama hafta ici kazandigimizda yine büyük bir avantaj elde edecegiz

Osimhen’in oynamadığı maçlar puan kaybı net Kobani maçına kadar oynamaz

Torreira ve jacobs bugun 2side maca gelmemiş, normalde bu adamlar normal oyununu oynasa lazyonun sut sayısı yari yari duserdi

Genel sorun Osimhen bağımlılığı ve Osimhen olmadığı maçlarda taktiksel anlamda hiçbir şey yapmayıp hocanın Icardi fantazisi
Sezon basinda vardi bu ama su an mecburiyetten acikcasi.

Ortasaha vs harika top getirdi ve pozisyon hazirladi da ben mi goremedim. Ruhsuz berbat, dogrusu olmayan bir macti.

Cepteki kredi gitti-beraberlige okeydim ama o 1 puani arama ihtimalimiz var. Zaten bize karsi anonslar bile sertbest olmus sinanaylar havada ucusuyor.

Su ligi bu takimin(ve yatirimin) cok rahat almasi lazim ama sorun yasiyoruz. Sirf icardi fantazisi vs demek hafif, genel anlamda hocanin ekstra plani yok.

5 dk nhaga oynatamiyor , oynatirsam ya hata yaparsa diye. Torreira rezalet moduna bagladi bu mac. Apo ve sanchezde sacmaladi. Ztaen ortada top yapan yok.

anonsçu rezilliği ile alakalı bizim pasif yönetim umarım bir şey yapar. böyle saçmalık mı olur yav adam tribünleri düştükçe ayağa kaldırmaya çalıştı hayatımda ilk kez gördüm.

Anons olayi rezillik dogru ama buna bir yasak yok yani bizim anonscuda yapabilir 90 dk taraftarını ayakta tuttu sonrada sövdurdu

Arkadaşlar genel olarak sakin olmak lazım

Kendi oyuncunuza vs sövmek bence dangalakça bir iş. Ben dangalağım kendi oyuncuma ağır hakaret etmekten çekinmem diyorsanız o başka

Arkadaşlar genel olarak sakin olmak lazım

Kendi oyuncunuza vs sövmek bence dangalakça bir iş. Ben dangalağım kendi oyuncuma ağır hakaret etmekten çekinmem diyorsanız o başka
Bencede dogru 2.yarini oyunumuz enazindan 1 puanı hakketti yani 2 tane filan net topu sokamadik
Bizim takım mental olarak hazır oldugu her maci alir bugun sorun fizikselden ziyade mentaldi yine
Ama hoca hala mental olarak hazır olmayan oyunculari goremiyor işte ben buna kiziyorum

Yav bir şey oynayamaz ne 10 numarası, herif konfor alanında top tutup rakibe vermek dışında aciz futbol oynuyor.
Pres altında oynayacak öyle mi.

Asprilla, lang, sane, topu dikine taşıyabilen kim varsa sahaya girmeli bunun gibi kaplumbağa topu alınca bir sağa sola bak yandakine vereyim adamları takımı yavaşlatır. Azalarak bitmeli.

Yunusu 8.5 oynatıp arkasına torreira, lemina yaparsın kanatlara da sane ve lang ile başla başlayacaksan.

Yok sallai forvet olsun barış forvet olsun Norveç liginde oynamıyoruz forvet oynamasını bilen adamlar oynamalı forvette.

sallai bek singo stoper oynar orta sahada da lemine torreira yunus/asprilla ile başlamadığı her dakika atak üzerine atak yeriz.
Osi hariç takımda santrafor oynamayı bilen adam yok o yüzden osi yoksa santrafor bölgesine koyacağın adamda arayacağın ilk özellik mücadele olmalı bu saatten sonra. Fiziken bitik olduktan sonra orjin bölgendeki oyun bilgin ancak cacık kadar değerli olur

Anons olayi rezillik dogru ama buna bir yasak yok yani bizim anonscuda yapabilir 90 dk taraftarını ayakta tuttu sonrada sövdurdu
Nasıl yasak yok yav. Daha 2 ay önce anonsu kırmızı kart gördü bir maçta. Yasak öyle müdahale edemezsin sürekli sahaya.
Her atak yapacağız adam böğürüyor. Sen yap bakalım nasıl saha kapatma geliyor

Geri
Üst Alt