⚽ SL 25/26 H:28 | Trabzonspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Nisan | beIN Sports 1

Osi hariç takımda santrafor oynamayı bilen adam yok o yüzden osi yoksa santrafor bölgesine koyacağın adamda arayacağın ilk özellik mücadele olmalı bu saatten sonra. Fiziken bitik olduktan sonra orjin bölgendeki oyun bilgin ancak cacık kadar değerli olur
Max barışı koyarsın. Sallai forvet oynayamaz, bugün icardiye 1 sövüyorsan o gün bunu forvete kim koydu diye 10 kere içinden geçersin.

Herif yardımcı forvet olur mu olur max bu olur. Takımın ilerideki direncini yükseltmek adına ahmed-sallai yapacaksan ok bunların arkasına gidip İlkay gibi ben karışmam aga mentalitesideki adamı koyarsan ileri 4lüye söversin bu sefer.

Galatasaraylılar sakin olun
İyi hoca değil. İyi olan bir hoca boktan fenere 2 maçta da domalmaz

Bu açıdan bakarsak okanb kendi evinden 10 kişi kalmış fenere yenildi 1 puanla şampiyon olacağın maçta.

İçerdeki fener maçınını yenebileceğinin zaten garantisi yok.

O maçta ts öne geçti ama geri geldi sen gelemedin.

Bet arttırıyorum icardi tr kupası harici 11 çıkamaz, en cok saygi duyanlar bile ıslıklar bugun mühürlendi bu ve hoca bunu gordu bana gore

1775331773317.webp

Fenere herzaman oyle bunlar ,tribünleri veriyor o maclari tribünleri takimlarina top oynatmıyor ama kısıtlı kadroyla oynattığı oyun bence iyi bugun 3 onemli adami yoktu
Napti tribünleri bu sene Halim? Seyrettiler sadece. Bize yaptiklari anonsun 10 da birini yapmışlar mı acaba? Ne sponsorluk sözü aldılar acaba.

Bok gibi oynadık evet ama bir tek RTE çıkıp TV lerde Galatasaray şampiyon olmamalı demedigi kaldı farkında mısınız bilmiyorum bütün ülke şampiyon olmamızı istemiyor

Ayrıca ahmedden falan niye korkuyorsunuz.

İcardiye laf ediyorsunuz şu maç ahmed olsa ne kaybederdin. Yunus yerine asprilla, İlkay yerine ngaha olsa ne kaybederdik.
Bunlar göre göre geliyor işte.

5 kişinin defansta gömüldüğü yerde ama osimhen bunları yarardı niye icardi olmuyor demek komik oluyor abi yapmayın.

Osimhenli oyunu arıyorsunuz olmuyor işte kenardaki de onu çıkar bunu koy aynısı olacak zannediyor olmuyor, olmayacak.

10 numarada mertens gibi bir adam olmayacaksa yada asprilla gibi sürekli yanına girecek ada olmayacaksa icardiyi oynatmak fazla lüks.

Osimheni de 5kişi arasına bırakıp varlık gösteremediği maçlar olmadı mı? Oldu. Bu bok oyunda isimler değil taktikler sorunlu işte.

23/24 sezonu göbekli Icardi bile bundan kötü futbolcu değildi adam kafada bitirmiş bunu görmek için gözlüğe gerek yok.
Berbattı o zamanda. Geziniyordu. Herif 3 senedir sahada geziyor. Gol atması hatrına ses çıkmıyordu. O joggingle de ömrü forvette geçmiş adam gol atsın bi zahmet

Berbattı o zamanda. Geziniyordu. Herif 3 senedir sahada geziyor. Gol atması hatrına ses çıkmıyordu. O joggingle de ömrü forvette geçmiş adam gol atsın bi zahmet
Kendin zaten diyorsun en azından gol atıyordu şimdi onu yapmıyor bugün 1 gol atsa en az 1 puan alıyorduk.

Geri
Üst Alt