Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 24.718
- 12.056
- 1.783
Sezonun en kritik maçı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocamizin aciklamalari fena costurmus taraftari. Vahset, kan görecegiz. Cl maci gibi olacakBu maçın biletleri bittimi gerçekten?
Sallai o iki 100% leri atsa geçen hafta devreye 4-0 girecektik. Ayni maci oynamaliyiz sadece daha fazla coskuyla icerde.Böyle fark atmamız lazım dediğimiz maçları yarım sıfır kazanıyoruz, şampiyon olacaksak ona da yine tamam ama bir kez de rahat farklı kazanalım ya.
Arzu olarak evet ama göztepe kocaeli farklı yapıda takımlar, bu maç aponun olması avantaj, başlangıçta kapatabilirsek bence bir şekilde golü bulur ve devamını getiririz ama rakip baskı yapacaktır göztepeden farklı olarak, baskıdan çıkacak yolları ve kadroyu bulmak lazımSallai o iki 100% leri atsa geçen hafta devreye 4-0 girecektik. Ayni maci oynamaliyiz sadece daha fazla coskuyla icerde.
Asprilla ve Osi haric herkes var
Baski yapip ileriye cikmayi denerlerse sami yende normalde 5lik olurlar. DayanamazlarArzu olarak evet ama göztepe kocaeli farklı yapıda takımlar, bu maç aponun olması avantaj, başlangıçta kapatabilirsek bence bir şekilde golü bulur ve devamını getiririz ama rakip baskı yapacaktır göztepeden farklı olarak, baskıdan çıkacak yolları ve kadroyu bulmak lazım
Ben baskı yapacaklarını düşünüyorum, baskı yapsalar da kapansalar da kazanacağız ama inşallahBaski yapip ileriye cikmayi denerlerse sami yende normalde 5lik olurlar. Dayanamazlar
Insallah öyle bir sacmaliga girerler. Ahh bir de osi olsa 3 degil 8-9 luk olurlarBen baskı yapacaklarını düşünüyorum, baskı yapsalar da kapansalar da kazanacağız ama inşallah
Bence defansif olarak kötü değil sadece bazen kopup çok kötü bir pas hatası yapıyor. Göztepe ki boş kacirirken peşinde sahne vardı.Sane sıkıntısını hoca inşallah fark eder içerdeki maçlarda oynasın da deplasmanda sane ile oynamak 10 kişi oynamak demek
takımına makattan gireceğiz7ler 8ler havada uçuşuyor
Kocaeli bitik bir takım degil