⚽ SL 25/26 H:29 | Galatasaray 1-1 Kocaelispor | MS | 12 Nisan | beIN Sports 1

Kocaeli gibi gol özürlü bir takıma umarım Toreyra ve Lemina yı aynı anda sahaya sürmek gibi bir aptallık yapmayız
Katılıyorum, Asprilla İlkay tercihi bile Göztepe deplasmanında ilk yarıdan epey farkettirdi. Asprilla özellikle çok seri paslaşmalar yaptı, Sane ile uyumu iyiydi. 2.yarı tüm takım patladı, o ayrı mevzu. Lemina - Torreira - Sara ile yine ağır aksak oynarız.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maçı rahat alırız önemli olan gençler maçı onu da alıp derbiye rahat çıkmamız lazım

Katılıyorum, Asprilla İlkay tercihi bile Göztepe deplasmanında ilk yarıdan epey farkettirdi. Asprilla özellikle çok seri paslaşmalar yaptı, Sane ile uyumu iyiydi. 2.yarı tüm takım patladı, o ayrı mevzu. Lemina - Torreira - Sara ile yine ağır aksak oynarız.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aprilla sakat reis

Kocaeli otobüs çekecek ise Icardi oynamalı. 3. bölgede baskı uygulayacak ise Barış oynamalı.

Icardi düşmanları saldırmadan önce belirteyim; burada önemli olan santrafor profili, kendi evinde eğer rakibi kendi ceza sahasına hapsedip sağlı sollu orta yapacaksan kesinlikle Icardi oynamalı, yoksa Barış.

Kocaeli otobüs çekecek ise Icardi oynamalı. 3. bölgede baskı uygulayacak ise Barış oynamalı.

Icardi düşmanları saldırmadan önce belirteyim; burada önemli olan santrafor profili, kendi evinde eğer rakibi kendi ceza sahasına hapsedip sağlı sollu orta yapacaksan kesinlikle Icardi oynamalı, yoksa Barış.
Icardi'ye top gelmediği sürece , Icardi'yi nasıl eleştirebilirsinki .Icardi hiçbir zaman Oshimen tarzı olmadı /olamadı.Icardi'ye top getirmek şart.Bir önceki maç "ıcardi'nin ilk 11 olduğu" ilk 45 dakika bir tane top gelmedi.Bugünkü maçta da bu olur ise eğer demek ki antrenmanlarda Icardi iplenmiyor.Sağ kanat sol kanat ortadan icardiye orta yapılmalı asist yapılmalı.Ki İcardi kendisine gelsin.

futbolda sadece mesele topu getir ben dokunurum gol olsun degilki. Mucadele lazim. Osimhen nasil kendisini yirtiyor topu almak icin. Oda isterse bekler. Ama artik takim halinde mucadele etmek cok onemli. Zaten topu kaybetikten sonra, gamsiz Sane var sahada, bide kosamayan forvet olunca, sahada cok eksik kaliyoruz, ve yeterince baski uyguluyamiyoruz rakip defansin üzerine.

Bizim için körfezede koyyy cimbommmmbommm cimbooooooooommmmmmmm

Uğurcan
Singo Abdül davinson eren
Lemina ilkay
Sallai Torrera. Lang
Barış
Torrera 10 numara bölgesinde baskı yapıp topu kanatlara atsa bile fark yaratır

Maç bence beklenenden zor geçecek. Gol yollarında zorlanacağımızı tahmin ediyorum. İnşallah golü erken bulurız da tahminim tutmaz.
Bir de şu var, yine 8 atarız 10 atarız diyenler doluştu. Bu tipler ne zaman türese puan kaybediyoruz.
Gweeksiz gerilimden dolayı erken kart yemek gibi de bir çekincem var.
Bakalım neler olacak.

Şu maç tek başına şampiyonluğun %50'si. Haydi aslanlar güveniyoruz size.
KONSANTRASYON!!!

Geri
Üst Alt