⚽ SL 25/26 H:29 | Galatasaray 1-1 Kocaelispor | MS | 12 Nisan | beIN Sports 1

ffff
Biz bu yıl geçen senenin İngiltere Ligi şampiyonu Liverpool'u 2 Maç'ta da yenip Dünya Futbol Gündemi'nde yer almışız.Bu Takım'ı açıklamalardan fazla önemsememek gerekir.Şampiyonluğa odaklanıp 1-0 olsun bizim olsun diyelim..
Renktaşım, ite it olduğunu unutturursan kendini aslan sanar. Çok değil hafif çıtırından bu camianın anılarını tazeleyip yolumuza bakacağız. Zaten senin de dediğin gibi adam yerine konulacak bir camia değil.

İntikam ve sahada rakibe dayak istiyorum, Donk gibi Melo gibi herkes topla birlikte uçurmalı rakibi.

en son böylesine gaza geldiğimizde averaj maçlarında malatya ve akhisar'dan ilk golü yiyip şampiyonluk, şampiyonluk maçında da 70 dakika 10 kişi oynayan fener'e maçı vermiştik. biz o malatya ve akhisar maçlarından daha iyi kadro, kocaeli de o fener'den kötü takım eyvallah da bu gaz, hırs işi biraz taktikle birleşirse de memnun oluruz. en azından bok kadrosuyla ilk maç galatasarayımıza doğru düzgün pozisyon vermeyen selçük kadar 1 taktisyenlik koyarsa ortaya hocamız bu gazın, motivasyonun da bir anlamı olur. yoksa kuru sıkı sıkmaya lüzum yok.

ugurcan - boey - sanchez - apo - eren - lemina - torreira - ilkay - sane - lang - barış gibi bisey bekliyorum. Singo,kesin yedek olur. Sarada gencler macinda 11 e döner heralde.

Icerde disarda artik her mac final, vurun kirin alin maclari bunun icin kazaniyorsunuz o milyonlari.

en son böylesine gaza geldiğimizde averaj maçlarında malatya ve akhisar'dan ilk golü yiyip şampiyonluk, şampiyonluk maçında da 70 dakika 10 kişi oynayan fener'e maçı vermiştik. biz o malatya ve akhisar maçlarından daha iyi kadro, kocaeli de o fener'den kötü takım eyvallah da bu gaz, hırs işi biraz taktikle birleşirse de memnun oluruz. en azından bok kadrosuyla ilk maç galatasarayımıza doğru düzgün pozisyon vermeyen selçük kadar 1 taktisyenlik koyarsa ortaya hocamız bu gazın, motivasyonun da bir anlamı olur. yoksa kuru sıkı sıkmaya lüzum yok.
Farkli senaryolardi. Saydigin maçlarin hiç birtanesi, Fener dahil, intikam gibi görülmedi. Trabzonspor ve Kocaeli'nin yaptiklarina böyle sinirlendigimiz az maç var son yillarda. Ha Fener'e standart var bu sinir ama o sampiyonluk maçinda az çok sampiyonlugumuz garanti oldugunda ordaki kafa rahatti, sinir pek yoktu.

Atmosfer olarak sıkıntı olabilir çünkü fb maçında cezalı olurlar diye gelmeyen bir sürü pembe g.tlu taraftar olacaktır.Ben orada olup selcuga edilen her küfürde mest olacağım

8-9 atmayan adam değildir.

Şunlara sadece 2 ya da 3 tane atarsak çok pis söverim.

Sezonun en farklı galibiyetini bu itlere karşı almalıyız.

3-1 lik göztepe galibiyeti sonrası gsstoredan 3 binlik alışveriş yaptım.

Eğer ortada mücadale eden iyi kadro görmeye devam edersem alışverişlerim devam edecek. Kocaeli maçı bu yüzden kritik önem arz ediyor

Geri
Üst Alt