⚽ SL 25/26 H:29 | Galatasaray 1-1 Kocaelispor | MS | 12 Nisan | beIN Sports 1

Okan Hoca ve topçular bu meseleyi şahsi algılamalı. Dİrekt olarak şahsiyetlerine de edilemeyen laf kalmadı zaten.

Şunlara haddini bildirin!

Galatasaray pazar günü oynanacak Kocaelispor maçı için deplasman tribün biletlerine normalden %30 daha fazla fiyat belirledi. Sezonun ilk karşılaşmasında Kocaelispor tarafından‘da aynı durum Galatasaray taraftarları için belirlenmişti. (Serhan Türk)

1775832904054.webp

Valla normalde yapmadığımız şeyleri yapıyoruz bu maç öncesinde.
Sonu umarım bizim için iyi olur.
Garip geldi bana bu yeni tarzımız.
Açık söyleyeyim çok hoşuma gitmedi. Biz zaten Kocaeliden normal şartlarda çok daha güçlü bir ekibiz. Gerek yoktu sanki. Adrenalin bize iyi gelir umarım.

Sinan Yılmaz: Bu sene Okan hocanın daha önce yapmadığı bir şeyi görüyoruz. Eskiden Fatih hoca bunu çok yapardı. Bazı yaşanan olayları takımı kamçılamak ve motive etmek için kullanmak... Ben Okan hocanın Kocaeli deplasmanında olanlarına gerçekten öfkeli olduğunu bile düşünmüyorum ama şu an hoca bu tarz olaylarla oyuncuları kamçılıyor, onlara ayrı bir motivasyon yaratmaya çalışıyor diye düşünüyorum. Duydum ki TS maçında bize 4 dk uzatma verildi, FB BJK maçında bile 10 dk uzatma oynanmış, bizim hakkımızı gasp ediyorlar diye konuşma yapmış, TS maçından sonra soyunma odasında olanlarla ilgili de konuşmuş oyuncularla... TS maçında topa hareketlenmeyen İcardi, Göztepe maçında 90+'da savunmaya koşarak yardıma geliyordu. Şimdi de Kocaeli maçı öncesi aynı şeyi yapıyor Okan hoca.

20260410_194137.webp

Oynadıkları kupona bak. Bunu bi fenerli oynamadiysa hiç bisey bilmiyorum. Kocaeli lehine bir kaç kupon yapmamiz lazim totem kırılmalı

Hacıbilmemneçocuğu çoktan hakemlere direktifleri vermiştir, en ufak olayda GS’lı oyunculara kırmızıyı bas diye.

Aşırı motivasyon da bize zarar verebilir o yüzden çok dikkatli olmak lazım.

Işin Futbol tarafına bakarsak
Kötü bir kaleci orta sınıf iki stoper ve kötü iki bekleriz var zenci sağ bekleri ve kalecileri sakat diye biliyorum
Orta sahada kazma iki zenci var
Forvetleri Serdar dursun
Bu tip deplasman maçlarında Serdar eşittir icardi gibi takımı 10 kisi bırakıyor
İlk golü erken bulursak bunları pas pas ederiz
Ben 11 kişi bitireceklerini düşünmüyorum
Kırmızı kesin çıkar

Geri
Üst Alt