⚽ SL 25/26 H:29 | Galatasaray 1-1 Kocaelispor | MS | 12 Nisan | beIN Sports 1

Barış ve Sallai’ye pozisyon değiştirtseydi teknik heyet daha çok pozisyona girerdik.

1776016333638.webp

Şu beein e bile bi halt edemeyen yönetim mi daha mide bulandırıyor, yoksa Türk hakemleri mi bilemiyorum

Kocaeli net bize çelme çakmaya çıkmış ve onun için prim almış, çok belli. Rezil bir lig.

ilk yariyi hic begemedim takimin hirsi evde kalmis, inanilmaz kisir bir futbol oynuyoruz ancak kanatlara yikiyoruz oyunu, hic orta da gelme gibi düsüncemiz yok, ince pas atacak adam yok sahada, sallai sol acik olmaz dedik, jacobs daha cok bindirdi kanatdan sallai resmen eksik oynatiyor takimi, acilen Lang girmesi gerek en azindan belki ince paslar atar. Ikinci hatta ücüncü gol gelmedikce rahat yok bize, kocaeli ayni kayseri gibi rezil futbol oynuyor ama bir kaza golü herseyi batirabilir.

Sallai kanat değil yardımcı forvet oynamalı.
Başa türlü olmaz ileride. Bu ne biçim istatistik ekibi olm biz ne yapıyoruz diyemiyor mu

Barış forvette şalai de kanatta can çekişiyo

Şunların yerini değiştirebilmek için td olmaya bile gerek yok akıl tutulması yaşıyo galiba bu adam

şallai en fazla sağaçıkta oynar o da ne kadar oynarsa işte.

solda filan rezillik valla.

rezalet bir oyun ya

şu oyunu oynamak için 300 milyona gerek yok

100 milyonla da rahat rahat oynanır

Biz savunmayı az adamla yakalamışken atak yaparken niye duraksıyoruz birisi allah aşkına açıklasın şunu! Bu nedir yani taktik falan mı? Topu almış gidiyoruz rakip az adamla yakalanmışken topu süren oyuncu duraklayıp bekliyor adeta rakip savunma yerleşsin diye!

Bunu sadece bugünki maç için söylemiyorum her maç aynı haltı yapıyoruz yeter yav!!

Geri
Üst Alt