⚽ SL 25/26 H:29 | Galatasaray 1-1 Kocaelispor | MS | 12 Nisan | beIN Sports 1

Fb olsun abi şampiyon. Vallahi bıktım usandım, böyle amatörlerle yönetilip bu kadar şampiyonluk aldık gene de 1 adım öte gidemedik, hiçbir şeyi doğru düzgün yapamadılar, 2 gram top oynamaktan aciz bir hoca, kulübü şamar oğlanına çeviren başkan ve avaneleri... Şampiyon olup durduk da her sene daha geriye gittik, hakikaten nefret ettim bunlardan. O kadar külhanbeyi takılıp 3 kuruşluk Anadolu takımına evinde ezildiler resmen rezil kepaze herifler.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener'e bir sezonda iki kez yenilirsek zaten şampiyon olmayalım iş o maça kaldı. Osimhen'siz her maçta puan kaybına açığız büyük bir sürpriz sayılmaz haftaya oynamazsa o maçta zor olur. Okan Buruk Galatasaray'daki en kötü lig sezonunu geçiriyor bakalım rakiplerin hataları yetecek mi bizi kurtarmaya.

Hoca ya aklım almıyor Boey i çıkarırken aklında ne vardı. Amaç neydi. İş olsun diye değişiklik yapıyor. Oyuna dahil en ufak bir planı yok.

Yedigimiz golde aktif pasif ofsayt muhabbetini gec , itiraz eden isyan eden bile yok.

Direk birakiyorlar kiclarini donuyorlar santraya.

Su haldeki takimi ve oyunsuzlukla berbat feneri bile nasil yenecegiz? At osimhene ya tutarsa ile mi? Orta sahayi bosalt bu mac gibi bak ne oluyor o macta.

Valla biktim su hissizlikten oyunda. Ne urun ne TOD/yayin. Sinir bozuklugu ve hayal kirikligi yetti ya

Yedikten sonraki 24 dakikada pozisyonun yok pozisyonun.. Kaleye gidemedin.. Hala 30 saniye, 1 dakika için itiraz etmeye utanmıyor musun?

Saha kenarında sen, saha içinde oyuncular hepiniz gebeş gibi yatıyorsunuz..

Hakemlik, rakiplik hiç bir şey yok maçta, tertemizdi.. Bahane arıyorsan aynaya bak hoca efendi!!!

Allah sizi kahretsin bas bas bağırdık burda yaratıcılık 0 bu maç bir şekilde 2 yi atman lazim maç bağırıyordu bir gol yersen cikartamazsin diye

Osimhenin sakatlandığı gün yazmıştım burada döneceği fb maçına kadar her maçımız zor diye malesef yanılmadım tsye yenildik bugün kocaeline takıldık göztepe beceremedi boş kaleye kaçırdı yoksa
onları da yenemeyecektik yani 300 milyonluk koca Galatasaray takımının sadece osimhenle işleyen tek planı mı olur al işte iş o kadar zora girdi ki çoğu kişi henüz farkında değil fb maçına 4 puan önde gitmeliydik ama şimdi 2 puanla gideceğiz tabi gençlerbirligini yenmeyi becerirse takım fb maçına da verirler yasin kol ve var erkan engin alırlar maçı senden bir güzel sonra oturur izlersin şampiyonluk nasıl gidiyor diyecek tek söz yok gerçekten pes

Sallai'den kanat olmaaaazz.
Yunus'tan 10 numara olmaaaazz.
Singo'dan sağ bek olmaaaazzz.
Toreira-Lemina-İlkay takımı hücuma çıkaramaaazz.
Jakobs'a güven olmaaaazz.

Olmaaazz Okan Buruk ile olmaaazzz.

Şampiyon olursak Okanın gitme ihtimali yok 1 sene daha bu herifi çekmek istemiyorum, biri çıkıp maçı kurtarsın diye bekliyoruz her hafta düzgün futbol oynatacak bir adam gelsin yeter. 200 milyona yakın bonservis harcamışız türkiye liginde osimhen olmadan pozisyona giremiyoruz..

Bir de bizim takım 1-0 i oynamayı felan bilmiyor hatta 2-0 i da bilmiyor rakip hicbirsey yapmasın kendi kendimize pozisyon veriyoruz goztepe maçı da aslında 2-2 olmuştu gol geliyorum diyordu. Mutlaka o pozisyonu yiyiyoruz ya rakip kaçırıyor genelde böyle oluyor yada gol oluyor ve bu gol geliyorum olayı belliyken hoca geç değişiklik yapıyor işte o net pozisyondan sonra değişiklik yapıyor oyunu okuyamiyoe

Yedigimiz golde aktif pasif ofsayt muhabbetini gec , itiraz eden isyan eden bile yok.

Direk birakiyorlar kiclarini donuyorlar santraya.

Su haldeki takimi ve oyunsuzlukla berbat feneri bile nasil yenecegiz? At osimhene ya tutarsa ile mi? Orta sahayi bosalt bu mac gibi bak ne oluyor o macta.

Valla biktim su hissizlikten oyunda. Ne urun ne TOD/yayin. Sinir bozuklugu ve hayal kirikligi yetti ya
YAv arkadaş 1 m ofsaytı bozan vardı korner direği tarafına doğru. Senin td yok ki oyuncun ne takacak

Geri
Üst Alt