- 10 Nisan 2013
- 58.553
- 41.699
- 3.943
Boey ve Torreira çıkmamalıydı. İlkay çıkıp Lemina girseydi daha derli toplu oynardık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akıl tutulması yaşıyor çünkü hiç bir meziyeti yok, tesadüflerle götürdü, götürüyorBoey ve Torreira çıkmamalıydı. İlkay çıkıp Lemina girseydi daha derli toplu oynardık
Trabzon macinda gördünmü sanki. Bu sene hocanin en kötü senesi. Sampiyonlugu verecek bu belli oldu artik.Şu maça bakınca ben hiçbir futbolcuda onu görmedim.
anlamıyor ki beyni yetmiyor değişiklik yapmaya.Hoca ya aklım almıyor Boey i çıkarırken aklında ne vardı. Amaç neydi. İş olsun diye değişiklik yapıyor. Oyuna dahil en ufak bir planı yok.
YAv arkadaş 1 m ofsaytı bozan vardı korner direği tarafına doğru. Senin td yok ki oyuncun ne takacakYedigimiz golde aktif pasif ofsayt muhabbetini gec , itiraz eden isyan eden bile yok.
Direk birakiyorlar kiclarini donuyorlar santraya.
Su haldeki takimi ve oyunsuzlukla berbat feneri bile nasil yenecegiz? At osimhene ya tutarsa ile mi? Orta sahayi bosalt bu mac gibi bak ne oluyor o macta.
Valla biktim su hissizlikten oyunda. Ne urun ne TOD/yayin. Sinir bozuklugu ve hayal kirikligi yetti ya