- 10 Mart 2013
- 121.497
- 158.169
- 5.068
Daha önce geldiğinde de mi kaybetmiştikMelo izleyince puan kaybı geliyor demiştim buraya yazmadım kaçıncı bu ya @Uğur İz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha önce geldiğinde de mi kaybetmiştikMelo izleyince puan kaybı geliyor demiştim buraya yazmadım kaçıncı bu ya @Uğur İz
Baba Asensio oynamaz muhtemelen Tedesco Guendoizi, İsmail ve Kante ile oynayacak.Ben sana diyim Guendouzi, Kante ve Asensio şu orta saha karşısında bizim orta sahanın şansı yok muhtemelen panik atak geçireceğiz.
2 mt. ofsaytı oynatıp VAR'a bırakan,çıkmayan topa taç veren yan hakemi,kornerden gelen altıpastan vurulan topun kimden çıktığı için yan hakeme bakan orta hakemi MEDRANO Sirkinde bulamazsınaynısından bizimkini iptal ettiler. oynadığımız rezil futboldan utandıkları için çıkıp konuşamıyorlar ofsaytı
Bu Okan’la gençleri yenemeyiz3 aydır Takıldınız fner maçı fner maçı a koduğmun liginde kocaeliyi antepi konyayı filan yenemiyorsun işte sokacam fnerrine.. önce gençleri bi yenelim dimi?
Ofsayt ile alakası yok pozisyonun. Jakobs beyimiz yerde pinekleyip öylece izlemeseydi belki ofsayt olabilirdi;Yediğimiz gol pasif ofsayt bu arada.
Evet derbi olması lazım hattaDaha önce geldiğinde de mi kaybetmiştik
Hiç bir zaman çünkü onlara hamza Hamzaoğlu ruhu zuhur etmişOkan'ın hoca olmadığını, alınan başarıların hep kalbürüstü topçularla geldiğini ne zaman kabul edeceksiniz bakalım.