⚽ SL 25/26 H:29 | Galatasaray 1-1 Kocaelispor | MS | 12 Nisan | beIN Sports 1

Ha bu arada, bjk deplasmanından aldığın galibiyet de bi boka yaramadı bu puan kaybı ile. Emeği geçen herkesin taaaa

Fener puan kaybetmemesi gereken tüm maçlarda puan kaybetti, Kasımpaşa, Antalya, Karagümrük gittiler lig sonuncusu Karagümrük'e yenildiler.

Şu avatanjı kaybetmenin hiçbir açıklaması yok kaldı ki adamlar bu sene derbilerde bir şekilde hakem desteklide olsa kazanıyorlar.

Şimdi bu sezon 6 derbi oynayıp 5 derbi kazanan bir takıma karşı şampiyonluk maçına çıkacağız.

Durduk yere kendimizi zora sokuyoruz bravo çocuklar.

Göztepe maçını izlemeyecektim öne gectik diye izledim. Gençler maçını öne gecsekte izlemem. Hatta fener macinida izlemem. Futboldan soğudum galiba. Okanball bunyeme çok kotu geldi

Bir şey kaptırdığımız falan yok.
Bu maçı kazansan bile Fener’e yenilirsen yine kaptırma ihtimali var.
Fener Rams Park’a gelecek ve oradan sağ çıkma şansı yok.
Beraberlik durumunda bile bir maç daha berabere kalma opsiyonumuz var.
Her türlü şampiyonuz.
Nasil sag cikma sansi yok

12 senedir bir defa yendik adamlari icerde o da lig bittikten sonra gazozuna oynanan bir mactaydi

Su durumda nasil kesin kazaniriz diyebiliyorsunuz o mac icin

Nasil sag cikma sansi yok

12 senedir bir defa yendik adamlari icerde o da lig bittikten sonra gazozuna oynanan bir mactaydi

Su durumda nasil kesin kazaniriz diyebiliyorsunuz o mac icin
Böyle final maçlarını biz her zaman daha iyi oynarız.
Şampiyonluk için gerekli skor neyse elde ederiz.
Şampiyonluk garanti.

Bukadar ruhsuz bi takimimizi hic görmedim. Bu yüzden hep umut olmustur ama basla ta trabzon macindan bugünküne kadar, birde topla bütün derbileri gram umut vermiyorlar.

Geriden gelen takım her zaman daha fazla motive olur 7 puanlık farktan bir şampiyonluk hikayesi yaratma ihtimali bile rakibi hırslandırır hadi bakalım bu işten nasıl sıyrılacağız.
Bu sefer zor gibi umudum, bakalim ins. cikariz isin icinden. En komigi ne olur biliyonmu. Birde kocaeliden aldigimiz puanla sampiyon oluyormusuz. Heriflerin sutu direkten döndü. Tam sizi sampiyonluktan ettik diyecekler o diregi hatirlatacan. Neyse ins. daha farkli olur senaryo bu zirtolari yenip bitirecen ama dedigim gibi bizimkiler ve oyunumuz hic umut vermiyor.

Geri
Üst Alt