⚽ SL 25/26 H:29 | Galatasaray 1-1 Kocaelispor | MS | 12 Nisan | beIN Sports 1

Bu takımı böyle olursa derbiye kalmaz Gençler de yener, en kötü beraberlik alır.

Fb'yi yenmek için zaten iyi oynamamız bile yetmeyebilir. Çok iyi oynamamız lazım ve 2 haftada bu takımın bu kadar formsuz ve isteksiz görüntüsü nasıl düzelecek bilmiyorum.

Küçümsenen, devre arasında sen oynatmayacak olduğun Nhaga'yı alırken bunların yaptıkları transferler övülüyor diye laf edilen Fb'nin orta saha hattı bu takımın şu anki orta sahasına rahatlıkla üstünlük kurar.

Keyfine bak.Hiç bir şey olumsuz sonuçlanmaz.
Şampiyonluğu garanti görüyorum.
3 puan geride bile olsak Fener’i yenip yine şampiyon oluruz.
zaten bilmem ne evlatlarini ezip gecmekten baska bi beklentim kalmamisti sezondan
bu durumdaki beni bile biktirdi takim
hele bi fbyi yenmesinler o zaman olumlerden olum begensinler

Dostlar hayatta böyle günler var

Önde olan biziz

Feneri de yenmemiz gerekirse yeneriz ve şampiyon oluruz 2008 de yenmemiz gerekiyordu yendik ve şampiyon olduk onun gibi.

Negatif düşüncelerinizi derhal pozitife çevirmelisiniz diye düşünüyorum

Okan taraftarı germeye çalışacağına az bi oyuncuları motive etmeye çalışsaymış ya.
Bu kadar gerginlikle topçular ayakta duramayacak şekilde maç oynayacaj-ksa fener maçında yandık ozaman.

Önde olan biziz

Feneri de yenmemiz gerekirse yeneriz ve şampiyon oluruz 2008 de yenmemiz gerekiyordu yendik ve şampiyon olduk onun gibi.

2008'de ki takım ruhuyla beraber top oynuyordu bu takım top oynamıyor

Bıktım her sezon son düdüğe kadar gitmesinden yeter abicim bizde insanız kalp var tansiyon var birsey var Allah kahretsin sizi herifler mutlak galibiyet için geleceklerdi senin evine foldos gibi açık vereceklerdi. Şimdi temkinli başlayıp uyutup hakem desteği ile bir penaltı alsalar ne bok yicez. Fener maçını kazanmayan osimhen ve Uğurcan hariç herkes defolsun. Bu sene su ikisinin kredisi bende sonsuz

Okan taraftarı germeye çalışacağına az bi oyuncuları motive etmeye çalışsaymış ya.
Bu kadar gerginlikle topçular ayakta duramayacak şekilde maç oynayacaj-ksa fener maçında yandık ozaman.
O açıklamalara taraftardan öte oyuncuları motive etmeye çalıştı çaresizce. Ama kimse takmıyor hocayı, kimsenin umurunda değil. Hakeme itiraz eden, rakibe temas eden, isyan eden bir Allahın kulu yok. Bu takımın miadı dolmuş. Teknik heyetle birlikte ciddi bir revizyon şart.

Apo'nun santrforda takilip sacmaladikca sacmaladigi sekans neydi ya
Gol yiyince bi takim anca bu kadar sapitabilir
Su Kocaeli denen takima 180 dakikada nasi dis geciremedik
Rezilliklerden rezillik begen

Önde olan biziz

Böyle diye diye 4 yılda 400 m euro harcadık elde 1 tane oyunumuz yok.

Kol kangren olmuş hala geçecek diyorsunuz. Bu takım kaç kere top oynadı bu sezon.

ifbye şampiyonluk verince de ' zaten bir gün şampiyon olacaklardı ' diyeceksiniz.

Polyanacılığı bırakın harekete geçin.

Önde olan biziz

Okan yenemez. Bosuna gereksiz beklentiye girmeye gerek yok. En iyi ihtimal beraberlik

Önde olan biziz

Ustadim burdaki problem baska (en azindan benim icin)

Yendim sampiyon olduk, guzel bravo. Ne yonetim bir sonuc cikaracak, ne hoca. Osimhene 75, totalde 150 M mj harcadik, bu haz en az o kadar harcamadan bu sistemde ve planlamada dayanamaz patlarsin. O kadar mali yuk altinda basari gelmezsede fena olur.

Hem basari gelmeli, hem degisim gecirmeliyiz. Yonetiminden teknik ekibine. Kaptanlardan oylesine takilanlara, net temizlik ve disiplin lazim

Reziller ordusu son 10 dk topu kanata atıp orta yapmayı bile beceremediler. Bi tanesi de boşa kaçıp insiyatif almadı

Hele bi ara herifler ortada sıçan oynadı resmen bizimle 5 dk alamadık ayaklarından topu

Bukadar gerginlikle bu maca girmek kime yaradi simdi? Ta göztepe macindan sonra basladi hocamiz. Ne gerekirdi? Normal sekilde hazirlasan takimi maca konsantre olsan olmazmiydi?

1 orta saha 1 yedek forvet alsak güle oynaya şampiyonduk okan inat etti aldırmadı. Gitti mahsustan transfer yaptık deme amaçlı aspirilla, nhaga gibi oynatmayacağı adamları aldırdı. Boey de gereksiz oldu sallai iyi giderken orayıda bozdu. Şimdi çıkar bakalım bu cendereden bizi okan efendi, dursun efendi sende transfer yaparsam seçimi alamam diye bonservis vermediysen, şampiuonluk gittiğinde okan ile beraber def olup gideceksin yani o kasada kalan para seni kurtarmayacak.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böyle diye diye 4 yılda 400 m euro harcadık elde 1 tane oyunumuz yok.

Kol kangren olmuş hala geçecek diyorsunuz. Bu takım kaç kere top oynadı bu sezon.

ifbye şampiyonluk verince de ' zaten bir gün şampiyon olacaklardı ' diyeceksiniz.

Polyanacılığı bırakın harekete geçin.
Aykut abi öyle diyeceğiz başka ne diyebiliriz ki

Sonsuza kadar mı böyle gidecek

Kadıköy serisi nasıl bittiyse,bu seri de bitecek yani günün birinde

valla fatih hoca gelmediği sürece boş bitti buradan bu iş artık

Geri
Üst Alt