SL 25/26 H:29 | Kayserispor 0-4 Fenerbahçe | MS | 11 Nisan | beIN Sports 1

Kayseri futbolu salıp sadece sucuk pastırma şov yapmalı, zorlamaya gerek yok.

Kayserispor’un ev sahibi olduğu maçlar

23 Kas 2024 → Kayserispor 2-6 Fenerbahçe ❌
20 Ara 2023 → Kayserispor 3-4 Fenerbahçe ❌
4 Mar 2023 → Kayserispor 1-2 Fenerbahçe ❌
2 Nis 2022 → Kayserispor 0-4 Fenerbahçe ❌
15 May 2021 → Kayserispor 1-2 Fenerbahçe ❌

Kayseri yenilirse kume dussun zaten.

Kayseri bu maçı alamazsa çok büyük ihtimalle düşer zaten. Bundan sonraki fikstürü kolay gibi görünse de bir çoğu kendileri gibi küme düşme potasındaki takımlarla. Umarım bu son şansını kullanır beraberlik dahi olsa.

Geçen hafta Kasımpaşa-Kayseri maçını canlı izledim. Kayseri'nin oyuncu kadrosu bakımından ciddi potansiyeli var ama yanlış hocanın elinde bu gidişle küme düşeceklerdir.
Merkezden çok kolay deliniyorlar ve ikili mücadele güçleri çok zayıf. Mücadele gücü yüksek ve merkezi kapatan bir oyun anlayışı ile Fener'i kitlemeleri çok olası.
Doğru oyun planı ile çıkıp Semih Güler ile Chalov'u tutabilirse kazanırlar zira uzun süredir bu ikisi kadar takımına zarar veren oyuncu görmemiştim.
Makarov ise tam bu ligin oyuncusu bilhassa birebirlerde çok keskin ve gücü ile uzun sprintleri ardışık atabiliyor haliyle bek oyuncusunu tedirgin eden bir profil.
Erling hoca maça kafa yorar Fener'in son 2-3 maçını titizlikle takip ederse bu işi kotarır. Kotardığını varsayarak bu maçı Kayseri'nin kazanacağını düşünüyorum, beraberlik benim açımdan sürpriz.

ulan mal herifler küme düşeceksiniz.

taraftara desteğine ihtiyacınız var ama kalkıp en ucuz bileti 4.000 TL yapıyorsunuz

ben sizin kadar mal bir güruh görmedim

para kazancam diye boş statta baskı kuramayıp yenilince , o paralar gelir başka yerden merak etme

Kayseri'nin içerisinden bir Karagümrük çıkarmı ki???

İzlemicem artık bunların maçlarını sinir yapıyor çok.

90+bilmem kaç fener atar alır veyahutta 80 den sonra bir penaltı

Toteme gerek yok net kayseri puan alir bu mactan alamazsa zaten kümeye gider

kayseri savunması kelek. ekmek çıkmaz maalesef
fark olması muhtemel

Geri
Üst Alt