SL 25/26 H:29 | Kayserispor 0-4 Fenerbahçe | MS | 11 Nisan | beIN Sports 1

Galiba fenerin fikstürü ile işimiz kalmadı.
Bir tek Eyüp var ama onlar imkansız. Geri kalan maçlarında rakiplerinin fazla beklentisi yok. Bir ihtimal bjk maç kaybederse Basak'in ilk 4 şansı var

Bu maçı umut edip izlediniz ya...

James Van Der Beek Applause GIF

Bu arada Osterwolde'ye nasıl hemen sarı kartı verdiler 🤣 Ulan ne olur ne olmaz, bu adam haftaya sarı yer, Galatasaray maçında olmaz diye bu maçta hemen verdiler. Pozisyon sarı kart evet ama 30 haftadır her maç sarı kart görmesi gereken adama normalde vermiyorlar.

Bu arada Osterwolde'ye nasıl hemen sarı kartı verdiler 🤣 Ulan ne olur ne olmaz, bu adam haftaya sarı yer, Galatasaray maçında olmaz diye bu maçta hemen verdiler. Pozisyon sarı kart evet ama 30 haftadır her maç sarı kart görmesi gereken adama normalde vermiyorlar.
Skninar şerosu sakatlandı mı ve semedo?

Cardosso, carole(ki bu maç oynamadı ama olsun) bu gibi heriflerin iyi oynadığı bir tane fener maçı hatırlamıyorum ben.
Lig 200 takımlı olsun anadolu kazansın ehehe zihniyetinin ürünü bunlar.
Zamanında bir tane malın teki ama pandemi ama deprem diye diye ligi ısrarla gerekesiz takımlarla doldurma yoluna gittiler.
Soktuğumun pandemisinin etkisini 10 tane maç yaparak atlatabilirdi şehirler zaten. Yada depremin etkilerini futbol ile yok edebilirdin.

Ülkede futbol siyasi şov olduğu ve yalakaları yalakalıklarını yerine getirmek için ısrarla çabaladığı sürece bu devam edecek. Gaye futbol yada yarış değil bu ülke insanının zihniyeti kötü, her yere adamcık yerleştireyim, her yerde işimi görecek birilerini bulayım zihniyeti olduğu sürece asalaklar futboldan uzaklaşmayacak.

Macin kesitlerine baktim sadece de 2 tane pen verilmemis kayserinin yuh

Soylenenlerin aksine kayseri bukadar kötü takim degil ama sene başından beri 1 tane düzgün hoca bulamadılar su an getirdikleri bunak düşünün takimin en skorwr oyuncularını yedek başlatıyor 2 maçtır, 2.ligte mutluluklar dileriz

Valla ben tüm takımların birbiriyle 3 kere maç yapacağı şekilde 10-11 takımdan oluşan bir süper ligi net tercih ederim. 11 takım olsun işte, her takımla kendi evinde, deplasmanda bi de tarafsız sahada maç yaparsın. Lig baştan sona çekişmeli geçer heyecanlı geçer vs.

Bizim Süper Lig ile 2. lig arasına bir lig daha kurulması lazım. 2. ligde şampiyon olması yetmemeli, ara ligde de belli bir seviye elde etmeli süper lige çıkmak için + belli başlı koşulları karşılamalı; sahası vs.

Bu fener kornerleri hızlı kullanıyor bizim ile olan maçta dikkat etmek lazım uyumamak lazım golü yeriz Blrde son maçlarda hep kafa ile gol yiyoruz Okan hoca bunlara takımı çalıştırmalı fener maçında da son dakikada yemıstik golü

bi bizim her sene fark attığımız deplasman yok

Maaşlar ödenmiyormuş burada yazıldığı gibi. Küme düşmemeye oynayan takıma maaş ödemezsen çok da sallar ya takımı.

Geri
Üst Alt