SL 25/26 H:3 | Fenerbahçe 3-1 Kocaelispor | MS | 23 Ağustos

Yahu Kocaelispor'a kimin sponsor olduğunu biliyorsunuz. Buna rağmen izlediniz mi bu maçı gerçekten? :ROFLMAO:

Arada foruma baktım devreye 1-1 girilmiş. Dedim şike belli olmasın golünü de atmış Kocaelispor, ikinci yarı açar bacaklarını. O sponsorluklar boşuna mı veriliyor.

50 tane selcuk olsa şu maçtan 1 puan alamaz hakem katlediyor herifleri. Onun dışında selcukta hala teknik direktör fenotipi yok sürekli öğlen uykusundan uyanmış gibi duran bir adamdan hoca olmaz, kenara bakan adamın uykusu gelir.

Forumdaşlarım, renktaşlarim fenerbahçe rezil bir takım. Her ne kadar hakem yardimi alsa da biz yine şampiyon olacağiz. Sıkmayın canınızı. 😊

Fenerin lig maclarini neden bir insan izler ki? Kendine neden bu iskenceye maruz birakir? Kollanan, ittirilen bir takim. Gecen haftada kollandilar ama penaltiyi atamadilar son saniye. Haftayada kollanacaklar.

Fenerin lig maclarini neden bir insan izler ki? Kendine neden bu iskenceye maruz birakir? Kollanan, ittirilen bir takim. Gecen haftada kollandilar ama penaltiyi atamadilar son saniye. Haftayada kollanacaklar.
Abi kimi izleyecegiz baska direkt rakibimiz bunlar

Kendi kendinimizi yenmezsek bu haramzadeler den yine bi bok olmaz. Leş

Sıfır beklentiyle açtığım bir maçtı zaten. Kocaeli'nin puan alması gibi bir umudum yoktu bu maç. Şaşırtmadılar.

20240218_103743-webp.298989

3. Golü biz atsak kesinlikle iptal edilirdi. Adamın sırtına basarak yükseldi. Asıl mesele Antepin gençleri yenmesi. Gençler haftaya sürpriz yapabilir

Kocaeli Antep şuanda ciddi küme düşme noktasında göze batan takımlar.

Şu Mhy denen mahlukatın attığı golden sonra 'O Lal la' çeken spiker değil mi bu?

Geri
Üst Alt