SL 25/26 H:3 | Fenerbahçe 3-1 Kocaelispor | MS | 23 Ağustos

Bu maç üstüne bir efkar sigarası yakılır malesef :

10327 (1).webp

abi fenerin tezahüratları da o kadar kötü ki, ulan en sevdiğim şeylerden biri (hangi takım olduğu önemli değil) maçta tezahürat dinlemektir.

Bunların hele her maç söylediği böyle insanın içini bayan bi tezahüratları var, her cümleyi 2 defa söyledikleri bi leş ötesi

Kasımpaşa'da öne geçtin fark yedin Antep'te gram direnç koymadın bugünde aynı. Acil kovulman lazım Cimbomlu sıfatı ile ekmek yemene tahammülüm yok.

Selcuk inan Kadıköy de çok etkili değil. İçerideki maçta iyi iş çıkartabilir ama hemen celallenmeyin

Lig maçı bu bize ne benfica maçından ne anlatıyon spiker. Hayır yayıncı kuruluş da değilsin.

BalonNesri güzel kilo vermiş yalan yok yağlar gitti mi kondisyonda hızda tavan yapıyor. Buna da steroid mi verdiler acep clenbuterolü döşemişlerdir

gençlerli heriften büyük bit mallık

Dopingli ismail bakalım Benfica maçında oynatılacak mı

Simanzki nasıl bir oe tam tescillilerin karakterini yansıtıyor. Adamı formadan çekip indiriyor faul yok. Kocaelili oyuncu simanzkiye dokunup atınca kendini hemen faul valla tilt oldum hep yiyor hakemler.

Ben bi yanlama görmedim açıkçası. Selçuk efendi karakterli bi adamdır. Bugün puan almasını zaten kimse beklemiyordu heralde.

Hocalığı kötüdür o ayrı konu. Bu şekilde nefret kasmalık bi durum olduğunu düşünmüyorum.
Yanılmam asla bana güven.

Geri
Üst Alt