SL 25/26 H:3 | Fenerbahçe 3-1 Kocaelispor | MS | 23 Ağustos

Abi kimi izleyecegiz baska direkt rakibimiz bunlar
Belgesel izle Oralcim. Ac kadin plaj voleybolu izle. Filim izle. Bilgisayar oyunu oyna. Ama bu $ikeci camianin maclarini izleme (bence).

Ben genellikle puan kaybettikleri macin tekrarini izliyorum, cok eglenceli oluyor.

Ali bu maçtan sonra keremin bonservisini 15 milyona düşürür

selcuk aynen antep dönemi gibi yapmadıgı degısıklıklerle macı verdi aptal heric,fenerin arka tarafı bomboşken hızlı oyuncuları almadı

Bu Türk teknik direktörler ile olmaz zaten. Tescillilerden puan alan kim var stoilov bi de geçen sene ki kayseri tdsi. Onu da acun aldı götürdü bi daha çelme takar dıye. Vasıfsız Türk tdler

Kötü hocalık direnç göstermeme anlamı taşımıyor.
Kasımpaşaya gitti gel geç dedi, antep yaptı gel gel dedi. Faul bile yapmıyordu herif.
Aynı adam bize karşı tekmeler havada uçuşuyordu, oyuncular nefessiz koşuyordu.

Galatasaraya yattılar demesinler diye canını dişine taktırıyor ama fener geldi mi fark yiyeceğini maçın başında biliyorsun neden abi kendinize sorun yani bunu.
Kötü hocalıkla alakası yok. Bir kere kuş taşa çarpsın beyfendinin çalıştırdığı takımlarda.

Kalırsa bizim maçtaki tekmeleri dövüşleri çirkeflikleri izlersiniz.

selçuk kötü hoca mou da rezil ,ikiside dk 80den sonra defansif adam alıyor oyuna,gol atayım kaygısı yok

zamanında degısklıkler yapsa beraberligi alabilirdi,gecen sene aynı aptallıgı antepte yapmıstı yani selcuktan hoca olmaz

Sezonun ilk galibiyetinde sampiyon fener diye bagirmaya basladilar.
Neyse ki fener var. : )

Adam bekleri boş bırakıyor ki orta açsın diye. Ulan içeride talisca, nesiri, duran var. Adamların oyuncularının boyu uzun.
Chatgptye sorsa kanatlardan orta açtırma orta sahada topu durdur ve terse iki kişi koştur topu onlarla buluştur derdi. Bir kere yaptı mı? Yapacak adam var mı elinde peki.
Mendez denilen adam dripling yapıyor. Gördünüz mü peki bu maç görmediniz yapamıyor mu sizce.

Bu maçta önündeki adama atmıyor boş şut atıyor. Bu birinci gol atma oynuyormuş gibi yap hareketidir arkadaşlar. Atak öldürme.

Eğer yabancı bir hoca olsaydı,2.golu yedikten sonra fenerde acik veriyorken hemen 2 tane hızlı oyuncu alirdi oyuna ama selcuk ne yaptı 3.golu yedi sonra 83te 2 değişiklik yaptı:)

Ben bu Kocaeli kadar kötü bir takım görmedim. Forumdan 11 kişi Fener'in karşına çıksak bu kadar oynardık lan. Adamlar 10 tane gol kaçırdı en az. Sizin oynayacağınız topun yani.

Memleketimin takımı banko düşme adayı hele o hocayla hayatta ligde kalamazlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selçuk yüzünden gitmis bi maç bence

Goller çok hödukce yenmiş

Geri
Üst Alt