SL 25/26 H:3 | Fenerbahçe 3-1 Kocaelispor | MS | 23 Ağustos

Böyle pro topçu olup torpille en üst ligde hoca olunmaya devsm edilirse Selçuk tarzı boktan hocalar gelmeye devam eder. Yav senin ne başarın vsr hocalıkta mesela direkt 1. Ligden takim yönetiyorsun. Önce git 2-3 sene alt ligde başarı yap da görelim. Tamamen eski futbolculugunun pasaport torpili başka birşey değil.

adam daha cuma günü sözleşme imzaladığı tayfur bingöl'ü oyuna alıyor kköy'de fb'ye karşı. klasik yetersiz türk hoca kafa yapısı (iyi azınlığı tenzih ediyorum). bu yetersiz hocalar, "kaşar" türk oyunculara bayılır. selçuk'tan anadolu takımları seviyesinde bile hoca olmaz.

yedek kulübesinde oyuna alabileceği, sene başından beri takımında olan, muhtemelen bir çoğunu kendi aldırdığı, en azından takımla birlikte defaatle antrenman yapmış bir sürü oyuncusu varken; daha 24 saat önce sözleşme imzaladığı, takım arkadaşlarının yarısını yolda görse belki de tanımayacak, ayrıca (bu kısmı göreceli) son derece kötü bir topçu olan tayfur'u oyuna aldı ya adam.

Anadolu takımlarının önünde mis gibi gittiği her yerde bir şey oynatıp başarılı olan yabancı hoca örnekleri varken nasıl selçukla burakla rızayla falan çalışabiliyolar aşırı aptalca yav

Anadolu takımlarının önünde mis gibi gittiği her yerde bir şey oynatıp başarılı olan yabancı hoca örnekleri varken nasıl selçukla burakla rızayla falan çalışabiliyolar aşırı aptalca yav
dün kocaeli'nin başında ortalama bir hoca bile olsa fb'den puanı alırdı.

fb skrinar gibi ağır ve çağlar gibi geriye kaçarak oynayan ve hataya meyilli iki stoper, önlerinde birbirleri ile oynamaya alışık olmayan fred-ismail orta sahası ile başladı. en uçta 0 savunma yapan j.duran-talisca ikilisi ile fb resmen savunmada 2 kişi eksik kalıyordu. nesiri de yardıma gelen bir topçu değil. kanat beklerinin biri zaten fiziksel mücadeleden kaçınan biri (semedo) idi.

şu takıma akıllı bir hoca hayvan gibi üstünlük kurardı. ha yenerdi yenemezdi bilemem ama oyun üstünlüğünü bırakmazdı.

fbliler kendini kandırdsın. bu sene birkaç bariz takım-hoca hariç, geçen seneye göre çok daha fazla maçlarda puan kaybetmeye adaylar bu şekilde devam ederlerse.

dün kocaeli'nin başında ortalama bir hoca bile olsa fb'den puanı alırdı.

fb skrinar gibi ağır ve çağlar gibi geriye kaçarak oynayan ve hataya meyilli iki stoper, önlerinde birbirleri ile oynamaya alışık olmayan fred-ismail orta sahası ile başladı. en uçta 0 savunma yapan j.duran-talisca ikilisi ile fb resmen savunmada 2 kişi eksik kalıyordu. nesiri de yardıma gelen bir topçu değil. kanat beklerinin biri zaten fiziksel mücadeleden kaçınan biri (semedo) idi.

şu takıma akıllı bir hoca hayvan gibi üstünlük kurardı. ha yenerdi yenemezdi bilemem ama oyun üstünlüğünü bırakmazdı.

fbliler kendini kandırdsın. bu sene birkaç bariz takım-hoca hariç, geçen seneye göre çok daha fazla maçlarda puan kaybetmeye adaylar bu şekilde devam ederlerse.
Kesinlikle,tam olarak doğru yorum bu fener 2 yaptıktan sonra değişiklik yapsa o arada golu atabilirdi ki golde kaçırdı can ,çünkü fener golu atınca fiziği bitti ve geri çekildi
Aptal herif 3.golu yedi dk 83te değişiklik yaptı
Yabancı bir hocanın olduğu su takimin fenerden puan almaması icin cok uçuk seyler olmalı
Benfica nasil saplayamadi bunlara hala anlamıyorum çünkü öndeki 3lu bunları eksik oynatıyor
Ve söylemeye korkuyorlar ama dzeko tadic ve kostici essek gibi arıyorlar sahada

Kesinlikle,tam olarak doğru yorum bu fener 2 yaptıktan sonra değişiklik yapsa o arada golu atabilirdi ki golde kaçırdı can ,çünkü fener golu atınca fiziği bitti ve geri çekildi
Aptal herif 3.golu yedi dk 83te değişiklik yaptı
Yabancı bir hocanın olduğu su takimin fenerden puan almaması icin cok uçuk seyler olmalı
Benfica nasil saplayamadi bunlara hala anlamıyorum çünkü öndeki 3lu bunları eksik oynatıyor
Ve söylemeye korkuyorlar ama dzeko tadic ve kostici essek gibi arıyorlar sahada
* yerli hoca-büyük takım
* yabancı hoca-anadolu takımı

bu iki parametreyi sağlayan bütün rakipleri, büyük olasılıkla fb'den puan ya da puanlar almaya adaydır. (istisnalar kaideyi bozmaz).

* yerli hoca-anadolu takımı

şu birliktelik ile çıkacak bir rakip takımın ise büyük olasılıkla fb'den puan alma ihtimali yoktur. (istisnalar kaideyi bozmaz).

İlk yarınım son 15 dk sını izledim.. yorumumu da yaptım. Kocaeli amatör lig takımı gibi top oynadı. Top uzaklaştırırken bile 10-15 yaş çocuklar gibi uzaklaştırdılar. Bu şekilde oynamaya devam ederlerse puan almaları imkansız.,.

Abi spor bakanligi su olaya el atsin artik tff cozemiyorsa
Yine mac oncesi mac sonu son ses müzik iskencesi yapmis fb
Nedir bu kompleks cekememezlik anlamiyorum insan sagligina tehdit bu ne degisik bir camiasiniz ya

Oglum özette fbnin duzgun pozisyonu yok lan

Kontratakla bir pozisyon ve kapılan iki top sonrası çekilen bir sut ve nesyri pozisyonu var 80den sonra

Bitmiş bunlar gerçekten

Kocaeli acayip boşluklar vermis yalnız.brown talisca genelde boş.defanslari berbat

2.golden once ismail çok rahat.gol absurd

3.golden önce fredin sürdüğü top rezillik.bakiyolar.oguz orta için 7 saniye bekliyo

Oglum özette fbnin duzgun pozisyonu yok lan

Kontratakla bir pozisyon ve kapılan iki top sonrası çekilen bir sut ve nesyri pozisyonu var 80den sonra

Bitmiş bunlar gerçekten

Kocaeli acayip boşluklar vermis yalnız.brown talisca genelde boş.defanslari berbat

3.golden önce fredin sürdüğü top rezillik.bakiyolar.oguz orta için 7 saniye bekliyo
Berbatlar..amrabat yedekti, iyice yumusak kaldi ortasahalari.

Harbiden sahadan silmemiz lazim bunlari ama hakemler var iste.

3 olunca kapattim ben , nene falan girdi mi oyuna bunlarda?

Berbatlar..amrabat yedekti, iyice yumusak kaldi ortasahalari.

Harbiden sahadan silmemiz lazim bunlari ama hakemler var iste.
Vardakiler sorun daha çok

Ben fbyi 2018-2019 sezonundan farklı görmüyorum.bunu defalarca söyledim abi.kumeye oynamazlar ama ilk 6 için sanki futbollari,oyuncu yapısı vs

Geri
Üst Alt