SL 25/26 H:3 | Fenerbahçe - Kocaelispor | 21:30 | 23 Ağustos

Benfica acır da ilk maçta çok atmazsa ertelenecek olan maç.

Kocaeliyi TS karsisinda ilk yari izledim, fena bir takim degil gibi. Sonra baktim Samsun'a karsi kirmizi yemelerine ragmen baya zorlamislar onlari. Surpriz bir puan kaybı cok fena zevkli olur.

fbnin sahaya çıkmasına bile gerek yok

Tff lutfen tekrar Yasin Kol atar misin bu maca?

Haydi bakalim Jo, ortasahada domine etmen lazim.

Ama beklentim yok bu macta.

Benfica macinin gidisati ve taraftarlarin durumu enteresan olacak

Selçuk hocam ilk puanını Fenerbahçe karşısında alır mı? @Uğur İz @Veli Baltacı
Fb'in iki Benfica maçı arasında oynanacak. Fbli oyuncuların konsantrasyon kaybı olabilir. Bu maçı çantada keklik görüp, akıllar Benfica'da olabilir.

Ostervolde kazması olmayacak. Defansta atletik bir herifti. Olmaması Fb adına dezavantaj.

Kocaeli bunu da kaybederse 3 maç 0 puan ile başlayacak.

Fb'ye daha bu hafta bariz hakem şikesi yapıldı. Öyle oldu mu bir sonraki hafta hakemler salıyor işi. Üst üste hakem şikesi yapmıyorlar.

Bu maddeler olumlu. Durup dururken çıtır çerez bir maç, Fb için zor hale geldi.

Ancak Safi sponsorluğunda, hocalığı beş para etmez bir yerli hocanın takımı olarak Kocaeli'nin buradan puan alması yine de mucize gibi.

Selçuk İnan için kendini affettirme maçı gibi bir ortam oluşturulsun sosyal medyada.

Fenerbahçe takozlar ordusu. Kapanan fizikli bir takıma kolay kolay gol atamazlar

Fb'in iki Benfica maçı arasında oynanacak. Fbli oyuncuların konsantrasyon kaybı olabilir. Bu maçı çantada keklik görüp, akıllar Benfica'da olabilir.

Ostervolde kazması olmayacak. Defansta atletik bir herifti. Olmaması Fb adına dezavantaj.

Kocaeli bunu da kaybederse 3 maç 0 puan ile başlayacak.

Fb'ye daha bu hafta bariz hakem şikesi yapıldı. Öyle oldu mu bir sonraki hafta hakemler salıyor işi. Üst üste hakem şikesi yapmıyorlar.

Bu maddeler olumlu. Durup dururken çıtır çerez bir maç, Fb için zor hale geldi.

Ancak Safi sponsorluğunda, beş para etmez bir yerli hocanın takımı olarak Kocaeli'nin buradan puan alması yine de mucize gibi.
Boldladığım kısma katılmıyorum,daha önce defalarca oldu üst üste hakem hataları.Jesus'lu sene özellikle üst üste kaç maç olay oldu hakem kararları penaltılar vb.

Kocaelispor ile Fenerbahçe bugüne kadar tam 46 kez bir araya geldi. 1979 yılında başlayan rekabet, 2009 yılında oynanan son maç sonrasında 16 yıllık araya girdi. Kocaelispor yeniden Süper Lig’e çıktı ve iki takım arasındaki 47. Randevunun tarihi belirlendi. Kocaelispor ile Fenerbahçe arasında oynanan 46 maçın 8’ini Kocaelispor, 22’sini ise Fenerbahçe kazandı. 16 maç berabere tamamlandı. Kocaelispor, Fenerbahçe’yi bugüne kadar sahasında yenemedi. Bir ilke imza atmak isteyen Selçuk hoca ve öğrencileri, hafta başından beri canla, başla çalışıyor.

Geri
Üst Alt