⚽ SL 25/26 H:3 | Kayserispor 0-4 Galatasaray | MS | 24 Ağustos

Sanchez,yunus,sane ve sara bayagi iyiydiler ilk yari

Sara transfer oldugu dönem oldugu gibi oynuyor sakatligini tamamen atlatmis

Diğer kanadada teknik birini mi alsak diye düşündüm barış profili değilde pasör hızlı bir kanat daha bulsak sanki çok fena top yapıcaz gibi
Icardi gelince Yunus yerine forvet arkası o oynar, bağlayıcı forvet yerine, Yunus solda oynar gibi. Bu yüzden dediğini yapmazlar.

Bu arada o da fena olur Icardi de seviyor böyle al ver işlerini

Iyi oynadık lakin cok yanlış kadro çıkardı hoca ,2.yari değiştirmesi gerek ,jacobs kanat yunus 10 numara olmuyor

Bize bir tane de aşırı çevik kanat lazım olduğu aşikar ya. Ayrıca jakobs ve sallai bekleri çok düz kalıyor. Jakobs gibi bir herifin yetersiz kalması da çok enteresan ya.

Iyi oynadık lakin cok yanlış kadro çıkardı hoca ,2.yari değiştirmesi gerek ,jacobs kanat yunus 10 numara olmuyor

Gökhan Sazdağı'nı acilen sağ bek yedeği olarak almalıyız. Adam beyniyle harika paslar atıyor sağ kanata. Ben böyle harika pas atan yerli bek görmedim. Hemen alınsın.
Kaça verirler acaba?

Transfer dönemi kapanıyor. Çok geç kaldık gibi gözüküyor.

2. bir mevki yedeklese kesin alırdı bizimkiler. Aslında ayağı temizse Okan hoca başka mevkilerde de değerlendirebilir.

Kayseri bu teknik direktörle kötü takım değil. Zorlayıcı bir deplasman olmasını bekliyordum. Yine de pozisyon vermemek önemliydi. 1-2 kişisel hata yüzünden pozisyon verdik.
Top hakimiyeti bizde iyiydi ama kalabalık defansta zorlandık bir miktar. Golden sonra Kayseri nin oyum tarzı da değişecektir. Buna göre daha fazla pozisyona girebilecek bir Osi görebiliriz.

Bu macla ilgili söyleyebilecegim tek pozitif sey gecis yemememiz. Ama sol kanadin felc olmasi hücumu zayiflatiyor.

Gayet iyiyiz.

Jakobs un aptalca faul yapmayı acilen bırakması gerekiyor. Çok fazla duran top fırsatı verdik hiç pozisyon yokken

Bir ara Sane ile herkes verkaç yaptı Sallai ile başladı, Sara, Torreira, Osimhen falan dedim antrenmana çıkmışlar herhalde 2’e 1 antrenmanı yapıyorlar

Geri
Üst Alt