Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.301
- 44.158
- 2.388
Sallai davi apo jakobs
Torreira sara
Sane yunus barış
Osimhen
Torreira sara
Sane yunus barış
Osimhen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçen sezonun kayserispor santraforları nazon ve bahoken takımdan ayrılmış. bu iki profil bayağı sıkıntı çıkarıyordu bize. davinson'u bile zorluyorlardı bire bir eşleşmede.
an itibariyle hücum oyuncuları; daha önceden bildiğimiz mane, cardozo ve yeni aldıkları opoku. santraforları da tuci diye bir arnavut. onu da yeni kiralamışlar sparta prag'dan (bize gol atmıştı) 24 yaşında. nazon ve bahoken'den farklı bir profil. süratli bir herif değil. uzun (1.91) ve fizikli bir herif. kayseri kapanıp kontra oynayacaksa işe yaramaz nazon ve bahoken gibi. o yüzden belki ilk onbir oynatmazlar.
orta sahaya mendez ve benez diye iki oyuncu eklemişler. vasat üstü oyuncular olarak gözüküyorlar ama kapalı kutular, bir şey diyemiyoruz.
yarın başak ile oynayacaklar. çerez niyetine izleriz. elimizde bir veri olur. karagümrük ile ilgili hiç veri yoktu.
biz tam kadro gideceğiz. osimhen muhtemelen ilk onbire dönecektir. o varsa hiçbir maçtan korkmuyoruz zaten.
kaza bela sakatlık olmasın. gs mevcudu, her takımın üzerinde. yeter ki konsantrasyonu elden bırakmayalım. karagümrük maçında inceden tadımız kaçtı 3-0 galibiyete rağmen, umarım burada daha güçlü bir oyun sergileriz.
her ne olursa olsun yine de bir anadolu deplasmanıdır. hocası da yabancı hocadır. dikkate değer.
fiziksel koşullar da futbol oynamaya elverişli olacak gibi görünüyor bu arada. zaten artık ligde aşırı sıcak ya da soğuk yüzünden mağdur olacağımız bir deplasman kalmadı. bu maçtan sonraki 13 maçın 11'ini istanbul'da + 1 kocaeli + 1 alanya deplasmanında oynayacağız.
kazanalım, geçelim. cl fikstürüne kadar full kazanalım mümkünse hatta.
Sen hiç sabah aç karnına bira içtin mi? Bunu denemediysen bana teşekkür edeceksin, mükemmel bir hisSabah sabah niye bu kadar içiyon? İçme diyorum o kadar
Bira değil de çok defa buz gibi kolayla günaydın demişimdirSen hiç sabah aç karnına bira içtin mi? Bunu denemediysen bana teşekkür edeceksin, mükemmel bir his
Ne kolası yawBira değil de çok defa buz gibi kolayla günaydın demişimdir
Recebi pastirma gibi yap daha lezzetli olurkayseri'yi pastırma gibi yaracağız.
izleme ozaman renktas. biz haber ederiz sanaİş yoğunluğu yüzünden ilk iki maçı izleyemedim ikisini de kazandık. Bunu izleyebileceğim bizimkiler kesin berabere falan kalır.