⚽ SL 25/26 H:3 | Kayserispor - Galatasaray | 21:30 | 24 Ağustos

Günay
Sallai Sanchez Abdülkerim Eren
Torreira Kaan
Yunus Sara Sane
Osimhen

+ Arda, Jakobs, Berkan, Zaniolo, Icardi

Bu kadro olmalı, Sanchez çok kritik zaten 2 maç kaldı Milli araya idare etmeli bu maç. İlk yarı skoru alabilirsek 2. yarı Arda ile değiştirebiliriz.

Genel havanın aksine bu maç için pek hevesliyim. Koyim Barış'a, günün sonunda kazanan Galatasaray olacak, bu maçı da kazanacağız, havamdayım, maç vaktini bekliyorum.

Günay
Jelert Sanchez Abdülkerim Eren
Torreira Sara
Sane Yunus Sallai
Osimhen

Gecen yil 5 atmadik mi garip bir demec

Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın: Galatasaray büyük bir takım, büyük oyuncuları var ama bizi bunların hiçbiri ilgilendirmiyor. Geçen yıl da söylemiştim.

Kaan'ı orta sahaya alarak defans anlamında güçlenmekten çok, hücumda Zaniolo'ya şans vermeliyiz.

Benim ilk 11 :

lineup.webp

Cok kritik mac haline geldi ozellikle Baris olayindan sonra. Yenip takimdaki oyuncularin Baris'i takmiyoruz demesi lazim.

Kaan'ı orta sahaya alarak defans anlamında güçlenmekten çok, hücumda Zaniolo'ya şans vermeliyiz.

Benim ilk 11 :

Ekli dosyayı görüntüle 299874
Bence Kayseriyi su anda tam on goremiyorlar nasil oynayacaklarini. O yuzden de OB zaniolo hamlesinden ziyade Berkan veya Kaan hamlesi yapabilir. Hatta Eren/Jacobs onlu arkali bile yapabilir. Hamlesini bence ikinci yariya saklayacaktir diye dusunuyorum.

Davinson kadroda ise iyi.
Günay
Jacobs Davinson Abdülkerim Eren
Berkan Yunus
Zaniolo Sara Sane
Osimhen
Solaksaray olalım

Rahat galibiyet olacağını düşünüyorum.

Sadece Sane ve Yunus kanatları çok yumuşak.

Takımın hücum press gücü ciddi manada azalacaktır. Bu bağlamda hücumda kaptırılan topları kazanma hızımız azalacak geride daha fazla açık vereceğimizi düşünüyorum.

Kanatlarda kullanacağımız oyuncular atletik ve pres gücü yüksek olmalı.

Geri
Üst Alt