SL 25/26 H:30 | Fenerbahçe 2-2 Rizespor | MS | 17 Nisan | beIN Sports 1

Ulan maç bizim maçtan önceymiş. Gitti liderlik Okaaaannn!!

fb kolay kazanir, zorlansa da hakem yardim eder. Sinir bozmaya gerek yok 🙂

Evi arabayı satip febeye bastım kim ne yapabilir

herifler 2 kere 7 puan geri düştüler en sonuncusunda da ligin 2.haftası düşen takıma yenildiler , ertesi hafta boş tribüne oynadılar saldılar ona rağmen gel gör ki o takım bu akşam lider olacak valla yazıklar olsun anasını satayım en kolay şampiyonluk yaşayacağımız sene bu stresi yaşatanlara cidden yazıklar olsun.Yani vazgeçen adamlar şimdi 11 sene sonra belki gelip seni sahanda yenip şampiyon olacak belki de valla şu gelen noktaya bak anasını satayım her gece futbol rüyası görüyorum sinir ,stresten

Bunlarda gümrüge yenildi?
Kimse birseyi takip etmesin o zaman
kocaeli maçının önemi başkaydı okan gazladı gazladı 2 pas yapmadı takım kalmış şurda 5 hafta clden elenmişsin 50 bin kişi önünde oynanan topa bak. karagümrüğe yenilen fb zaten lider değildi amacı yoktu

Maçta gendouzi ile ikili mücadeleye girecek Rizeli kadro dışı kalır.

Hala umudu olan var mi? Fener top oynayarak kazanmiyor ki. Burada resmen herifler joker kombosu yapmis, hem penalti hem kirmizi o kadar garantiye almak istemisler. Yine fener geride ve yine 6dk uzatma, ve yine son dakikada skandal. Resmen $ike yapiliyor ama ses cikartan yok!

Nene inşallah cezalı duruma düşer en çok çekindiğim adam vitaminsiz tüy siklet işi gücü penaltı frikik kovalamak 50 kiloluk çiroz kadın futbol takımında oynasın.

Çıkmadık candan umut kesilmezmiş. Bakalım İlhan Palut yok artık. Recep Uçar fena td değil. Belki 2-2 , 1-2 biter belli olmaz bu işler. Ama biz ne yaparız? Fener bugün yenilsin misal ; gençleri yeneriz ama içerde fenere domalırız ve puan farkı 2 ye düşer. Son 3 hafta kanser olur gezeriz ortalıkta. Nefret ettim bu kadar fırsat tepen takımdan. Yani 3 sene üst üste şampiyon olduk ama , bu 3 senede 10 yaş yaşlandım ben. Kıçı kırık Trabzon da yok oldun ya, yensen lig bitiyordu. Gerçi ben OKan ın ligi kopardığını hiç görmedim, sağolsun son haftalara kadar gittik. İşin özü çok sıkıldım artık, çok stres yaşıyorum her maçta, kalbim dayanmıyor çoğu maça. Fener maçında ne yaparım, bilmiyorum.

Fener rahat yener gibime geliyor ama kritik maçlarda da puan alamadıkları daha alışılagelmiş bir durum.Esasen yarın bizim ne yapacağımız önemli.

İlk yarı 0-3 bile bitse 4-3 biter fb-rize maçları freak showdur

Geri
Üst Alt