Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.350
- 5.335
- 2.308
5 mac var dahaEvet biz de bilmem kaç kere son maçlarda basa basa alan takimdik her şeyin bir değişkeni var işte her zaman aynı olmuyor
Bekleyip görelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 mac var dahaEvet biz de bilmem kaç kere son maçlarda basa basa alan takimdik her şeyin bir değişkeni var işte her zaman aynı olmuyor
Yani o kadar ikramda bulundular ki bu yıl, sayısını unuttum. 2 defa 7 puan öne geçtik. Nereden nereye geldi olay.
Ama herhalde bu maçta şu fırsatı tepecek kadar da salak değillerdir.
Mucize gibi bir şey olur puan bırakmaları.
Hocam rizeyi hepimiz biliyoruz yatisspor ama ben sayısal olarak değişik bir anektot vereceğim. Kasımpaşa 13 maçtır FB den puan alamıyordu. Rizede 13 maçtır alamıyor. Bir umut belki aynısı olurİstikrar abidesi Rize Ekli dosyayı görüntüle 320078
Amin.Hocam rizeyi hepimiz biliyoruz yatisspor ama ben sayısal olarak değişik bir anektot vereceğim. Kasımpaşa 13 maçtır FB den puan alamıyordu. Rizede 13 maçtır alamıyor. Bir umut belki aynısı olur
Muhtemelen gelecek sezona ertelemeye çalışıyorlardır. Ya da şampiyonluk kaçtığı an ceza gelir kumpas diye yangın yaparlar.Bu arada bunların hainoğlu ve diğer transferler hakkında UEFA’da açılan soruşturmasına ne oldu? Savunmaları için sözde bir hafta verilmişti bunlara. Fenerasyonun siyasilerin ayaklarına gittikleri haberleri bile çıkmıştı. Satılmış UEFA’yı kim bilir nasıl satın aldılar yine.