SL 25/26 H:30 | Fenerbahçe 2-2 Rizespor | MS | 17 Nisan | beIN Sports 1

Tam averaj kasma maçı.. Zamanı gelmişti..

5 - 0

Yani o kadar ikramda bulundular ki bu yıl, sayısını unuttum. 2 defa 7 puan öne geçtik. Nereden nereye geldi olay.
Ama herhalde bu maçta şu fırsatı tepecek kadar da salak değillerdir.
Mucize gibi bir şey olur puan bırakmaları.

Yani o kadar ikramda bulundular ki bu yıl, sayısını unuttum. 2 defa 7 puan öne geçtik. Nereden nereye geldi olay.
Ama herhalde bu maçta şu fırsatı tepecek kadar da salak değillerdir.
Mucize gibi bir şey olur puan bırakmaları.

Ekli dosyalar

• IMG-20260414-WA0000.webp
    IMG-20260414-WA0000.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 5
Kazanırlar bu maçı. Derbi de berabere biter.

Ondan sonra seyredin cümbüşü.

Son 3 maç her biri kalp kriziyle geçer ama şamp oluruz. Hissiyatım bu yönde.

Gerçi şu var, Fenerbahçe'nin önümüzdeki 5 maçın 2 tanesinde (1'i biz) puan bırakacağını düşünüyorum. Rize mi olur Başakşehir mi bilemem.

4-5 atarlar Rize'ye. Rize kazanır puan alır diyenler çıkacak mi bakalım forumda . Her hafta konuşa konuşa şampiyon yapacaklar herifleri. En son kayseri puan alacak hissediyorummmm diyen bir sürü arkadaş vardı totem de yaptırmıyorlar o mesajları ne zaman görsem fner rahat kazandı

Herifleri acayip gaza getirdik ulan okan ulan okan bombok bir hafta geçiriyoruz sayende

fener rize maçları 2-3 senedir 2den 1 oluyor .
önceki 2 sene 2-0 dan 2 kere maç verdi rize

hala mı umudunuz var , sırf 80ler fb-ts muhabbetinden dolayı şehrin yarısı fenerli , yönetim kurulu full fenerli .

Boşa izlemeyin

Kimse umutlanmasin. Olabilecek tum mucizeler oldu. Bunlar artik puan kaybetmez. Bizim macta yendik yendik, yenemedik mi zaten hakemler, TFF filan hepsi bunlarin sampiyon olmasini istiyor. Kirmizi kar yagmasi lazim puan kayibi icin. Biz artik nasil 4 de 4 yapariza odaklanmaliyiz.

Bunlara can suyu olan biziz. Süper kupa maçı öncesi kaos yaşıyorlardı, hocaları kovuldu kovulacak. Uğurcan yedek saçma sapan bir performans ile kaybettik. Ligde deplasmanda 1-0 öndeyken Lemina’yı çıkarıp Arda’yı aldı oyuna, Duran çıktı Arda üzerinden vurdu kafayı 1-1 oldu. Ligde 7 puan geriye iki defa düştüler. Ama biz yine can suyu olup tuttuk onları.

Bu arada bunların hainoğlu ve diğer transferler hakkında UEFA’da açılan soruşturmasına ne oldu? Savunmaları için sözde bir hafta verilmişti bunlara. Fenerasyonun siyasilerin ayaklarına gittikleri haberleri bile çıkmıştı. Satılmış UEFA’yı kim bilir nasıl satın aldılar yine.

Bu arada bunların hainoğlu ve diğer transferler hakkında UEFA’da açılan soruşturmasına ne oldu? Savunmaları için sözde bir hafta verilmişti bunlara. Fenerasyonun siyasilerin ayaklarına gittikleri haberleri bile çıkmıştı. Satılmış UEFA’yı kim bilir nasıl satın aldılar yine.
Muhtemelen gelecek sezona ertelemeye çalışıyorlardır. Ya da şampiyonluk kaçtığı an ceza gelir kumpas diye yangın yaparlar.

Geri
Üst Alt