SL 25/26 H:30 | Fenerbahçe 2-2 Rizespor | MS | 17 Nisan | beIN Sports 1

Size maçın 2. Yarısını özet geçeyim:

0-0 devam ederse hakem Augusto’yu dk 65 gibi kırmızı kartla atar. Fener atamazsa dk 85 gibi bir penaltı uydurur. 89 gibi de Taylan’ı atar garanti olsun diye.

Agusto da aranıyor bu arada. Zorla atılmaya çalışıyor gibi. İlk maçta da Laçi attırmıştı kendini zorla. İlk yarıda da fbyi zorluyorlarki devre arasında satış bedeli yükselsin 😉

fenerbahçenin kadrosu çok geniş ya hani yedek kulübesine bir bakın.

Kızmayın ama son haftalarda böyle olunmasını normal buluyorum. Gerçi bunlar ilk haftadan beri böyleler. Onların huyu böyle orası ayrı da galibiyet için sadece futbola odaklanmıyorlar, hakemi de yemeye çalışıyorlar. Hakem şu an sindi zaten, ikinci yarı ihtiyaç halinde sıvaması garanti.

Biz 1-1 olunca oyunu bıraktık, her 5 dakikada bir Kocaeli'nden birinin yere yatıp sakatlanmasını da hiç bir tepki göstermeden doğal karşıladık. Taraftar da takım ile beraber hiç maça giremedi.
Futbol genelde ölmüs ligde. Biraz biz hatalarini kullandik son seneler okadar. Eskiden sampiyonluk maci olacakti böyle futbol oynancakti, peh. Taraftar tiyatro gibi izliyor, bizdede farkli degil.

Ben bu Augusto'ya acayip kıllandım.

onun bunun çocukları yemek için can çekiştiler. Şu pzosiyonlar bize olsa aleyhimize 1 kırmızı 1 penaltı çoktan çıkmıştı

Anlaşılan ikinci yarı son dakikalar golü ile galibiyet tiyatrosu oynanacak. Haftaya derbi önceside bu tiyatro iyi prim yapar.

Birazdan hakem araya girer fisi ceker her zamanki gibi.

Fener pozisyona giremesede istekli oynuyor. Guenduzi Kante ortasahası dönen topları hep topluyor. Dakika ilerledikce Rize hata yapar. Fener bi şekilde alır.

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllll

Çok ümitlenmeyin sonra üzülüyoruz arkadaşlar cezalı oyuncuların sarısı bu maçtaki puan kaybından daha mühim ikinci seçeneğin pek imkanı yok

Ofsayt yok ama çok erken geldi bea

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt