SL 25/26 H:30 | Fenerbahçe 2-2 Rizespor | MS | 17 Nisan | beIN Sports 1

Ulan insan demez mi madem bu kadar müthiş takımız her maçı hakkımızla çeviriyoruz da niye her maç geriye düşüyoruz hiç mi yüzünüz kızarmıyor arkadaş

süre 98.00'ı gösterdiği an elini düdüğüne götürecek

Bizim yönetimin acilen bu işi sonlandırması lazım. Youtubedan versinler maçları.
bakınca o kadar paraların konuşulduğu yerde 3 kuruş para alıyoruz..

youtube' dan veya başka bir platformdan verseler, buradan aldıkları paradan fazlasını kazandırırız..

adam gibi yönetim olsa yapar da dursun izin almadan wc' ye gidemez

İsteyen kızsın isteyen sövsün geçen sene aldığım karar ile onlarca yıl sonra ilk defa bu sene kaçak yayınla ile takip ediyorum ligi, seneye de aynısı olacak bu beine bir kuruş para kazandırma niyetim yok özellikle son 2-3 yıldır iyice abarttılar son dakikaya kadar rekabet olsun maç satalım diye ligin içinden geçtiler.

Adamlar hem her türlü hajsızlığı yapıyor hem de bizi suçluyor. Medyaya sahip olmak böyle bir güç işte

Sonunda lider oldular.

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllll

Geri
Üst Alt