SL 25/26 H:30 | Fenerbahçe 2-2 Rizespor | MS | 17 Nisan | beIN Sports 1

Böyle bir sonun Rize maçında tecelli etmesi, İlahi Adalet açısından ayrıca manidar. İlk yarıdaki 2-5 lik maçta skor 2-0 iken Skriniar net dirsek darbesiyle rakibinin dudağını patlatmış, net atılması lazım; oç olduklarını belli eden hakem ve VAR müsveddelerinin gözlerine perde inmişti. Kan revan içinde masumane itiraz eden adama önce itirazdan sarı çıkmış, sonra dudağını gösterirken hakeme hafifçe dokundu diye 2. sarıdan kırmızı ile atılmıştı hatırlarsanız. Sonrası malum...Aheste aheste çıkar işte böyle...

Bu arada Recep Hocayı beğenirim; başarılı ve namuslu intiba bırakmıştır bende, zayıf takımıyla bizi de yenmişti zamanında. Onu da tebrik ederim; tertemiz futbol oynattı yine takımına...

golde a.oğlu'nun yıkılışına bakın

izlemedim maçı

90da baktım sövdüm sövdüm. eve geldim aman allahım ne göreyim.

yüce rabbim senin adaletin çok büyük

Her maç lehlerine kırmızı penaltı kararı verildiği için yapı da diyemiyolar ahhahs

Son dakika bu gol olacak iş değil. Ederson un çıkması topun kaleyi bulması tamamen ilahi adalet. Bunlar hak yemeye kötü niyete devam ettiği sürece mutlu olamazlar.

Lan evdeyim bilgisayarda takılıyorum. Hiç maçı falan unutmuşum Rize maçı olduğu için. Zaten satılık maç diye düşünmüşüm. Bir an dedim camı açayım hava gelsin, bir anda dışarıdan anıran gol sevinci efekti geldi. Saat 22:00'ye yaklaşıyor. Ha şerefsizlerin maçı vardı dedim son dakikada mı attılar yine. Açtım forumu skor 2-1 görünüyor, Rize de kırmızı yemiş.

Tam ismine yakışır satılık bir maç dedim kapattım forumu. Sonra yine bilgisayarda takılırken bir anda bir ses daha geldi dışarıdan ama bu sefer böyle nasıl desem anırma ile inilti karışımı bir şeydi. Lan dedim bu hıyarlar yine Kasımpaşa maçında olduğu gibi son dakikada yediler mi acaba 10 kişi takımdan diye düşünüp foruma tekrar girdim baktım; 2-2 :asd: Yine layık oldukları şekilde bir travma yaşamışlar, şükürler olsun.

Lan yemin ediyorum bu haysiyetsiz şerefsiz haramzadeler yüzünden ilahi adalete inanacak noktaya geldim artık. Benim gibi adamı bile o noktaya getirdiler. Olacak iş değil.

Maçı izlemdim salı günü demistim
Benim tanıdığım fener yenemez lider olamaz
Ölmesi gerektiği yerde ölür nitekim öyle de oldu
Beşiktaş macinin hakkıda çıktı
Allah'ın adaleti

Yine bize küfür ederek yediler resme hshsjsjsks

Geri
Üst Alt