SL 25/26 H:30 | Fenerbahçe 2-2 Rizespor | MS | 17 Nisan | beIN Sports 1

Başlarına o kadar musibet geliyor hâlâ akıllanmıyorlar hakem diyorlar hak yediğiniz sürece başlarına daha çok böyle şeyler gelecek bir haftadır şampiyonuz diyip bık bık eden isyerlerine formalarla gelenlere çok güzel kapak oldu

Başlarına o kadar musibet geliyor hâlâ akıllanmıyorlar hakem diyorlar hak yediğiniz sürece başlarına daha çok böyle şeyler gelecek bir haftadır şampiyonuz diyip bık bık eden isyerlerine formalarla gelenlere çok güzel kapak oldu
Bunu genel kitle icin demiyorlar zaten, tamamen kendi kitlelerine hitaben yonetim talimatli konusma hepsi nerdeyse.

Sezon basi TD arkasinda toplanan "kendi istegiyle" kaptan konusmalari vardi guya en onde Ali Koc lu.

Kulup karaktersizligi yani, maas verince her sekle semale sokuyorlar topcularini

Tabii istisnalar var kerem, eskiden irfan ne bileyim mhy dingili gibi. Yerli oluyor zaten bas kuklalar

Adamlar hep kötü niyetten kaybediyor akıllanmıyor. Sen Gs ın anlaştığı Ederson u alırsan böyle sezonu verir.

Demek ki onlarda içimizdeki düşmanlar gibi hocayı çekemiyor. Hâlâ efsane diyebilecekleri birini arıyorlar. Beter olsunlar.

Okan şmpluğu ikram ediyo bizimkiler almıyo biz salağız keşke hep devam etse bir yerde mutlaka ikramı geri çevirmeyiz keşke bizim camiada da klas gsliler(okanı istifaya davet edenler) olsa da sırtımız yere gelmese gsnin en büyük farkı futboldan anlayan bu taraftarları diyolar

Gururlandım lan dinlerken

Hahahahah kapatip yatmistim şok oldum Foruma girince eski mac sandim 3 kere kontrol ettim

Edit rizenin son dk golünü Sanchez cikarirdi bu arada orda :asd:

Son düzenleme:
Okan şmpluğu ikram ediyo bizimkiler almıyo biz salağız keşke hep devam etse bir yerde mutlaka ikramı geri çevirmeyiz keşke bizim camiada da klas gsliler(okanı istifaya davet edenler) olsa da sırtımız yere gelmese gsnin en büyük farkı futboldan anlayan bu taraftarları diyolar

Gururlandım lan dinlerken
Kim diyor bunları?

Samet harbiden maçı sattı. 2 sarisida bilerek görülmüş kartlar

Bu ahmet konanc denen zevzek bugün yayınında fenerde dernekler üzerinden karaborsa bilet işine girmiş yöneticinin biri dedi detay bilen var mı?

Eskisi gibi olsaydı şu anda fenerin 9 puan fazlası vardı ve bu puan kayıplarının üçü de rakip 10 kişi iken oldu. Küçük çaplı mucize

Geri
Üst Alt