⚽ SL 25/26 H:30 | Gençlerbirliği 1-2 Galatasaray | MS | 18 Nisan | beIN Sports 1

Ulan Okan takım dağıldı hadiiiiiii

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lan İcardi ne alaka Barış oynamıyor onu çıkart işte

Okan'ın gitmesi için hangi skor olması gerekiyorsa o skor olsun, gerekirse yenilelim, böyle vasıfsız hoca olur mu Allah aşkına her hafta 55 dk sonrası geçmiyor.

yönetim değişecek sezon sonu nasıl takım değişsin hoca değişsin diyorsak ilk önce yönetim gitmeli. bu ne lan bu kadar rahat doğranan dünyada büyük kulüp var mıdır!

Hocanın oyuncuların performansının kötü olduğunu anlaması 20 dakika falan sürüyor en az.

Galibiyet sürpriz beraberlik olası
Hakem yönetimine göre mağlubiyet olası

Icardi çıkmamalıydı

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ofsaytta hakem ekrana cagrilmaz.

Kontrol etmeden gorselsiz baktilar. Oylesine karar verildi yani...

Abi saka gibi yeter artik ya

Kayitlarda konusmalar gelcek mecburen ama komediyi gorcez

Pasif ofsaytta yorum için çağrılır. Sorun orada değil...

Sorun kendi çizdikleri çizgiye göre bile ofsayt olmayan adam... Ofsayt olsa bile rakiple mücadeleye girmiyor... Rakip onu marke etmek için arkasından koşup hafif de itiyor... Yunus mu rakiple mücadeleye girmiş ve etkilemiş oldu şimdi... Yunus sadece koşu yapıyor... Rakip arkasından onu takip ediyor...

Haftaya da tek orta sahayla cik okan. Ömür boyu ban yemeye hazırım o aptallara bi puan kaybet. Senin orta saha düşmanlığın beni tiksindiriyor

Icardi sahada olmalıydı son bölümde, umarım yüzümüzün güleceği değişiklikler olmuştur.

Geri
Üst Alt