⚽ SL 25/26 H:30 | Gençlerbirliği 1-2 Galatasaray | MS | 18 Nisan | beIN Sports 1

Cevat Güler olsa şampiyonluktan emin olurdum ama mevcut şartlarda olamıyorum maalesef

41854f431f19022a7dd96a93586d3cbf.jpg

Hayatimda bundan daha net ofsayt gormedim. Allah belanizi versin hakem kere. Gitti izledi ofsayt versi pasifmis de bide ekrana verdiklerine bak Allah’in belalari. Karistirin ulan ortsligi yonetim kere bi boka yarayin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maalesef iyi değiliz. Bu maçta rakibimiz Gençler değil de, biraz daha güçlü takım olsaydı, yine puan kaybederdik. Neyse artık yapacak bir şey yok. 1-0 olsun, bizim olsun mantığıyla devam edeceğiz sezon sonuna kadar. İyi futbol kötü futbol değil de, sadece şampiyonluk önemli bu saatten sonra. Gerisine sezon sonu bakacağız.
Hocam sıkıntı bizim takım karşı takıma göre oynuyor .Fakat son zamanlarda takım üzerinde bir delirtici rahatlık var.Adami mahfediyor.Ortasahamiz kuvvetli olmadıkça maalesef karşı taraf kim olursa olsun pozisyon veriyoruz.
En büyük sıkıntı bu.

Yönetim ortalığı ayağa kaldırmalı yeter artık adamlar göz göre göre kameraya baka baka golümüzü yiyorlar, arog'da ki hakemden farkları yok

Kocaeli
Konya
Gbirliği

Bu maçlardaki gollerimize rakip dahi ofsayt diye itiraz etmedi, verilmese kimse orda ofsayt var demeyecekti

VARda resmen doğramak için bekleyen kerhane mahsülleri dolu, sırf bu yüzden yabancı VAR getirmediler bu yıl

Fb maçında yabancı var çığırtkanlığı yapmalıyız salaklığın lüzumu yok

41854f431f19022a7dd96a93586d3cbf.jpg

Hayatimda bundan daha net ofsayt gormedim. Allah belanizi versin hakem kere. Gitti izledi ofsayt versi pasifmis de bide ekrana verdiklerine bak Allah’in belalari. Karistirin ulan ortsligi yonetim kere bi boka yarayin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pozisyonun icinde degiller, bu iki oyuncu baz alinmaz bikere.

Bu mac 0-3 bitmistir benim icin. Böyle yönetime böyle kararlar cikar anca

3:0 dan sonra rahat maca bakmak varken, eziyet cektirdiler yine. Fark olurdu mac. Biktim bu hakem ve varlarindan.

Geri
Üst Alt