Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.330
- 30.154
- 1.988
Ula eşimin dediği 2 farka da uyuyor yapmayın feci gaza geliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ula eşimin dediği 2 farka da uyuyor yapmayın feci gaza geliyorum
Günleri boşver benim yazdığım mesaj saatlerdir orda kalmış kafa dagitayim diye film izledim film bitti bir gireyim dedim yazan eden var mı zink kendi mesajımla karşılaştım aynada kendine bakan joker gibi hissediyorumUlan günlerde geçmez oldu.
Uyku vakti oldugu icindir belki.Günleri boşver benim yazdığım mesaj saatlerdir orda kalmış kafa dagitayim diye film izledim film bitti bir gireyim dedim yazan eden var mı zink kendi mesajımla karşılaştım aynada kendine bakan joker gibi hissediyorum
Koya koya ŞP olacağız usta. Zaman geçmiyor.Ulan günlerde geçmez oldu.
OKAAAANNNNNN
İZLEMEK İSTEMİYORUM
Koya koya ŞP olacağız usta. Zaman geçmiyor.
Okan hocanın Galatasaray serüveni sona erdi. Lig bitince eğer avrupada bir kulüp bulamazsa ailem ile vakit geçirmek istiyorum 1-2 sezon dinlenmek istiyorum diyerek görevi bırakacak. Normalde gönderilecek ama 4 yıllık imajı açısından kendisinden bırakması isteniyor. İnş gider ayak şampiyonluğu vermez
Biraz saçmalamışsın fb kadro dışılar la toplamadı mı? Takımdaki ölü toprağını atmanın bir yolu olmalı iyi antrenman yapıp iyi hazırlanıp olacak bir şey değil bıNe şok etkisi olm ne diyonuz.
Ezbere konuşmayın allah aşkına. Al sana şok etkisi Sane Torreira İcardi kadro dışı. Al sana şok etkisi takım 3'lü savunmayla oynayacak kalan 5 maç. Al sana şok etkisi OB şu an istifa etti. He aynen sorunlar düzelecek.
Yani valla full ezbere ya.
Bak şoktan şoka soktular Tottenham'ı çok düzeldi her şey.
Elektro şok versen en fazla 1 maçlık etkisi olur. 2. maça her şey eskisinden kötü hale gelir.
Yönetimden bir kişiye yakın bir tanıdığım var. Tüm Galatasaray formalarımı onun aracılığıyla imzalatıyorum. O sezon başı bile Okan Buruk’la devam etmek istemeyen yöneticiler var diyordu. Osimhen alıyorsak o seviyede hoca ile yola devam edelim diye Dursun başkanı zorlayanlar olmuş. Onun söylediği şey bu. Umarım sezon sonu tatik bilen bir hoca gelir. Eskiden ligin sert olduğu dönemlerde yerli teknik adamlar daha konsantreydi ve başarı oranları yüksekti. Lig şu an çok kalitesiz, yabancı bir teknik adamla da başarılı olunabilir.Tahmin mi duyum mu kolpa mı
Böyle bir durumu, kararı alacak kişinin kendisi bile bilmiyordur gün itibariyle. Sezon sonu şampiyon olunur, tüm hava değişir, tüm kararlar değişir. Kim diyorsa boş yapmış bence. 4 sene üst üste şampiyon olunduktan sonra, 5.seneyi kovalayıp belki de bir daha 40 50 yıl kimsenin kıramayacağı rekoru kırmayı denemek isteyecektir. Bu çok açık.Okan hocanın Galatasaray serüveni sona erdi. Lig bitince eğer avrupada bir kulüp bulamazsa ailem ile vakit geçirmek istiyorum 1-2 sezon dinlenmek istiyorum diyerek görevi bırakacak. Normalde gönderilecek ama 4 yıllık imajı açısından kendisinden bırakması isteniyor. İnş gider ayak şampiyonluğu vermez
Topa vurmuyor adam topa cinnet geçiriyorum citydeki İlkay nerede bizdeki diye bizim takımın en büyük sorunu bu kalenin azına gelen 10 kere topu dürtüklüyor birtane vuran yokSarayi 8 ilkay 10 da oynat OKAAAAANNN
Biraz saçmalamışsın fb kadro dışılar la toplamadı mı? Takımdaki ölü toprağını atmanın bir yolu olmalı iyi antrenman yapıp iyi hazırlanıp olacak bir şey değil bı
Bu çelsi mal lanYok toplamadı.