⚽ SL 25/26 H:30 | Gençlerbirliği 1-2 Galatasaray | MS | 18 Nisan | beIN Sports 1

Kante - Guendouzi hattı varken bizde 10 numara konusunda yaratıcılık anlamında Sara veya İlkay oraya mümkün değil olmaz muhtemelen oyun üstünlüğünü kabul ettirmeyiz bu sezonki hiçbir derbide %100 üstünlük kabul ettiremedik.

Bir şekilde savunmada zayıf olmamamız lazım o da iyice yol geçen hanı oldu.
Tek umudumuz Lemina

Galibiyet başlı başına mühim de net bi şekilde ayıya koymalıyız. Anca öyle kafayı toparlarız.

Şu kadro bu sene ligde hiçbir takıma mandingo shot çekemedi ya buna yanıyorum. Bi başakşehir 7-0, bi 4-0 Alanya falan olmadı yani bir türlü.

Bundan sonra yarım sıfır olsun bizim olsun, üç puan alıp devam artık başka ihtimal kalmadı

Son düzenleme:
Uğurcan
Boey Sanchez Abdülkerim Jakobs
Toreira Lemina
Sane Asprilla Barış
Osimhen

Hocam son 5 hafta şu 11’i sahaya sür fazla oynama artık şu kadroyla

Bundan sonra yarım sıfır olsun bizim olsun, üç puan alıp devam artık başka ihtimal kalmadı
Su an 2 de 2 yapmak zorundayiz.

Herhangi bir sekilde 2 puanla son 3 maca girersek isi Kasimpasa deplasmanina surecekler ve son hafta vs diye medya cildiracak ve her senaryoya acik olacak.

2de2 - minimum 5 fark, pasa macina kadar en az 4 puanla bitirmemiz lazim isi.

Su an 2 de 2 yapmak zorundayiz.

Herhangi bir sekilde 2 puanla son 3 maca girersek isi Kasimpasa deplasmanina surecekler ve son hafta vs diye medya cildiracak ve her senaryoya acik olacak.

2de2 - minimum 5 fark, pasa macina kadar en az 4 puanla bitirmemiz lazim isi.
2/2 yaparsan paşa maçına 3 puan fark yetiyor minimum 4 diye bişey yok

Şurada 10-11 gün sonunda lig ve önümüzdeki sezon şekillenir. Az kaldı :) Zaten olumsuz sonuçlanırsa ne yönetim ne okan ne de takım kalır. 2-3 sene kafa dinleriz .

Normal degil bu, bende 1-2 gün üzüldüm tamamda
Hala lideriz?
Problem orada degil benim icin, 4 senelik surecte daha dominant olacagimiz ya da citayi yukari tasiyacagimiz firsatlari cok basit sekilde teptik. Onlar aklima geliyor surekli. Sezon ozelinde degil bu sezon dahil total sureci dusununce konustugumuz konular,gundemlerde seviye hala ayni. Kadro sizmasi, yok yonetimsel seyler,oyunla alakali ayni problemler.

Daha dert ettigim kisim sampiyonlukla bitirirsek bu sezon ,onumuzdeki sezon mantalitede degisim olacak mi emin degilim. Yazin gene planlamada sorun olacak mi? Ayni sekilde mi yola cikacagiz? Bunlar daraltiyor beni.

Son 3 haftadir her mac sonu bu moda sokuyor beni (goztepe maci kazanmamiza ragmen )

Geri
Üst Alt