⚽ SL 25/26 H:30 | Gençlerbirliği 1-2 Galatasaray | MS | 18 Nisan | beIN Sports 1

Icardi bile 2 gol atıp maçı kopartan adam olabilir ama bence bunun iyi oynama ihtimali sıfır bile değil.
Saranin alan kaybetmemesi, icardiye pozisyin hazirlanmasi, sane ve barisin geride degilde ofansta top bulusmasinin kilit rolunde 11 basliyor.

Oynamazsa Sarayi etkileyecek, sara etkilenince torreira etkileyecek vs vs.

Yav Icardi'yi daha ne kadar deneyip olmadığını göreceksin? Gerçekten sıkıldım artık.

Ekran görüntüsü 2026-04-18 190518.webp

Bu kadro ön alan baskısı yapamaz
Bir maçta da hoca katkısı görelim blr dokun kadroya ilk maç Kazımcan oynamıştı o bile takımı ateşlemişti

Gençleri en son bizim maçta izlemiş olabilirim veya bjk unuttum ama forumda bu kadar kişi yanılıyor olamaz. Eh bari ben de rahat koyarız yazayım

Osimhen yedeklerde de yok, paylaşıldı mı acaba nedeni belli mi, kafilede vardı

Yunus aylardır çok formsuz, üstelik mevkisi sağaçık olmasına rağmen yine 10 numaraya konmuş, önünde de artık statikliğin dibini sıyıran icardi, göbekte lemina da yok oyuna biraz sertlik katsın, osi yedeklerde bile yok, ayrıca icardi’nin 11 başlayıp kötü oynadığında okanın onu oyundan aldığını da hiç hatırlamıyorum dokunamıyor resmen adama işler yolunda gitmediğinde.. valla daraldım

yunusun 10 numara oynamasi icardi tercihinden daha skandal

bu herif istikrarli bir sekilde 10 numarada her defasinda sahanin ortasina patir patir birakmasina ragmen niye israrla orda oynatilmaya devam ediliyor

yav kanat oynat lafim olmaz ama yunus‘tan asla ve asla 10 numara olmayacagini anlamak icin daha ne olmasi gerekiyor cildiracagim yav

Trabzon şamp olacak diye herkese tembihlenmiş gibi sanki

Şu kadrodan sonra tek umudum kanatların gününde olması. Yoksa işimiz Allah'a kalmıştır bu hoca sayesinde.

Geri
Üst Alt