- 6 Eylül 2014
- 93.237
- 64.172
- 4.608
Dün fener ruhumu canlandırdı. Bugün Okan buruk öldürecek galiba. İnşallah kazanırız. oyuna filan bakmiyomHani sen izlemiyecektin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün fener ruhumu canlandırdı. Bugün Okan buruk öldürecek galiba. İnşallah kazanırız. oyuna filan bakmiyomHani sen izlemiyecektin
Geldiği günkü icardi gibi bu
Dogru tavir bu olmaliKimin oynadığı umrumda değil. Bu maçı alacaksınız nasıl alırsanız kimle alırsanız alın
Goruntu yaniltiyor bence.Geldiği günkü icardi gibi bu
Heveslendim
Maalesef oyle.
Su sutlari maclarda 3 ya da 4 kere yakaliyoruz. O da belki.Yay civarı adam gibi vurun artık şu toplara, karı gibi şutlarınızla milleti hasta ettiniz
Bilmiyorum fit geldi tabi karnı içeri çekiyorsa değişirGoruntu yaniltiyor bence.
0-4 benim icin. Hala kasimpasa 3-3 psikolojim var0-2 olmadan kazanamayiz
Bu seneki en büyük sıkıntılarımızdan biri zaten ne hücumda ne de defansta ikinci topları genel olarak alamamamızSu sutlari maclarda 3 ya da 4 kere yakaliyoruz. O da belki.
Rakibe ama torreire o alani baya veriyor
Sirf bu detay yuzunden oyundski her derdimiz ortasaha alakali olarak sartlanmis haldeyim. Torreira mesela net dustu gozumden. Onunde alan buldugunda da topu iki tiklatmaz hale geldi.Bu seneki en büyük sıkıntılarımızdan biri zaten ne hücumda ne de defansta ikinci topları genel olarak alamamamız