⚽ SL 25/26 H:30 | Gençlerbirliği 1-2 Galatasaray | MS | 18 Nisan | beIN Sports 1

şu ortasaha işine bi çözüm bulmak lazım singo falan oynasın bari adamın bi dinamizmi var

Ayıyla gol atamamaları baya korkutuyor. Konya da bizle oynamadan önce böyle rezil haldeydi. En kötü 1 puanı alıp fb maçına 1 puan yetecek şekilde çıkmak lazım
full kapanacak volkan taktik maktik bildiği yok. osimhensiz kapanan takıma ne yapacaz bilmiyorum.

Puan bırakabiliriz.

Yeniliriz abi hiç güvenmiyorum bu saatten sonra bu takıma.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ayıyla gol atamamaları baya korkutuyor. Konya da bizle oynamadan önce böyle rezil haldeydi. En kötü 1 puanı alıp fb maçına 1 puan yetecek şekilde çıkmak lazım
gb ile berabere kalırsak fb maçında nasıl 1 puan yetecek hocam, genel averaj farkını kapatırlar kalan haftalarda

Volkan aynısını oynatacak. Kocaeli bunu yaptı. Alın yılın en iyi analizi.

Rahat kazanırız diyemiyorum.ama ligin çoook üstündeyiz. Rakibimiz yok bu ligde.

Selcuktan sonra birazda Volkan ders versin sana

Osimhen en azından kadroda olmalı. Takımla ilgili teknik taktik yoruma gerek yok zaten.

hocadan osimhen'i zorla maça çıkarmak gibi müthiş 1 taktisyenlik bekliyorum. şüphesiz ki en güzel ayakkabılarıyla başkentimizi şereflendirecektir.

Osimen oynar Okan hocam tdlik yapar

Su ortasahayi bu sezon başında neden böyle güdük bırakma durumunda hissettiler hiçbir anlam veremiyorum.
1-Hicbir şekilde oyun kuramiyoruz.
2-Hicbir şekilde hiçbir defansı acamiyoruz.
3-Hicbir şekilde koordinasyonumuz yok.
Helal olsun.
Yana pas geriye pas Sane efendi sürekli top kaybetsin.
Oshimen ne kadar ayıp ortuyormus arkadaş.O gidince bütün defolar ortaya çıktı maalesef.

Geri
Üst Alt