⚽ SL 25/26 H:30 | Gençlerbirliği 1-2 Galatasaray | MS | 18 Nisan | beIN Sports 1

Buna da eksi puan yaz

Okan ders almıştır kesin

Tescilliler ile maça puan puana çıkarız artık

Başlaması imkansız bir 11 yapayım

Uğurcan
Singo-Davinson-Abdül-Jacobs
-------Lemina-Nhaga------
----------İlkay(Sara)---------
Sane-Ahmed--Barış

Barış'tan forvet olmuyor en azından Ahmed orada oynamasını biliyor

bu maça okan'la çıkarsak puan kaybına da çok üzülemem. hak ettiğimiz başımıza geliyor derim anca.

Gençler bizim sahanın ortasında itibaren sahaya yerleşirse tehlikeli olur. Yok defans yapayım yada ilerde basayım derse elek olur. Çünkü biz topu defanstan çıkaramıyoruz. Ama baskı sırasında uzun top atıp rakibi eksik yakalıyabiliyoruz.

Osimhensiz kazanma ihtimalimizi az görüyorum, topu ayağında eveleyip geveliyen geri dönen bir 11den başka şey beklenemez, isterse süper lig sonuncusu rakip olsun takım gitmiyor.

Bu maçı alamayacak olanlar için, rutubet kokulu gün görmemiş küfürlerimi sandıktan çıkaracağımı herkes bilsin.

Kovulmazsa gençler maçı puan kaybı beyler. Net söylüyorum. Kalbi olan izlemesin.

Bu maçı vura vura şampiyon olacağım lan diyip eze eze kazanamayan defolsun gitsin. Yeter lan sakın bak diyorum sakın FB maçı öncesi bizi daha fazla kaosa sokmayın
Sorun ne biliyor musun Eray bu maçı öyle oynasak sonraki maçta aynı oynayacağımızın hiçbir garantisi yok çünkü bu sezon bunu çok gördük.

Bu gençler kaç mactir gol atamiyordu bilen var mi

Geri
Üst Alt