⚽ SL 25/26 H:30 | Gençlerbirliği 1-2 Galatasaray | MS | 18 Nisan | beIN Sports 1

Valla ne sonuç olursa olsun bugünkü oyun kadar beni hayal kırıklığına uğratamazlar. Bugün o tükenmişliği, vurdumduymazlığı gördükten sonra artık ne sonuç olursa olsun hayırlısı böyleymiş kıvamına geldim.

Aman kazanırlarsa sevinirim kaybederlerse unuturum gider. Milyonluk eşekler üzülmüyor. utanmıyor. Ben mi üzülüp utanacağım.

top falan oynamıyoruz valla en son ne zaman iyi oynadık hatırlamıyorum. kalan 5 maçın 3ünü bile kazanırız diyemem. en ufak bi sampiyonluğa istek göremiyorum takımda.

Ulan rakipte top oynamıyor bizde oynamiyoruz nasıl bir derbi izlicez bakalım bu maçı kazasız atlatmak elzem oğlu elzem

Beyler sakin olun iki puan onde lideriz. Daha kreatif oyunla maci aliriz, oyuncular az da olsa daha diri ve dinlenmis olacak.

Sezon boyu topladigimiz puanlarin avantajini goruyoruz. FB evimize geliyor en kotu orada isi bitiririz.

Beyler sakin olun iki puan onde lideriz. Daha kreatif oyunla maci aliriz, oyuncular az da olsa daha diri ve dinlenmis olacak.

Sezon boyu topladigimiz puanlarin avantajini goruyoruz. FB evimize geliyor en kotu orada isi bitiririz.
Oyunumuz hep yükselirdi son haftalarda, osimhene fazla bağlı olduğumuzdan belki şampiyonluk moduna giremedik henüz, son 5 hafta Gsın nasıl oynadığını hatırlarlar ve bize de hatırlatırlar umarım

Ucube sistemini oynatmak uğruna elindeki Ferrari’yi hacı murat gibi kullanıp her sene olduğu gibi yine şampiyonlukta yumurta ağıza gelmiş durumda
İnadı artık buraya kadar, sene sonu güle güle

Sane: defans arkası koşuları meşhur, birebirde adam geçmesiyle meşhur bir adam
Biz buna ortasahada top atıp 3 kişiyle boğuşturuyoruz. Bir kez olsun rakiple teke tek bırakamıyoruz

Barış: kanatta fiziğiyle ezip geçmesiyle meşhur
Biz bunu 2 stoperin arasına atıp ezdiriyoruz

Sara: derinde top alıp dağıtmasıyla meşhur
Biz ileride 3 kişinin arasına gönderip top atıp boğduruyoruz

Icardi: son vuruşuyla meşhur (formsuz olsa dahi)
Biz bir kez olsun net şekilde topla buluşturamıyoruz

Yunus: sol kanatta etkili
Biz aylardır forvet arkasında inat ediyoruz

Lang: kanatta teke tek adam geçmesiyle meşhur
Biz topla buluşturabilirsek 3 kişi oluyor önünde

Başka da hepsi için tek tek yazılır ama 3 senedir anlatmaktan sıkıldım artık

Osimhen yetişemezse forvete Ahmet'i ya da sallai falan koysun şaka değil barış da en azından kendi yerinde oynar etkili olur

Valla ne sonuç olursa olsun bugünkü oyun kadar beni hayal kırıklığına uğratamazlar. Bugün o tükenmişliği, vurdumduymazlığı gördükten sonra artık ne sonuç olursa olsun hayırlısı böyleymiş kıvamına geldim.
Zaten zirtolar sampiyon olmasa öyle olacak umrumda bile degi sampiyon olmak ama bu hiyarlara yapiklari hileyle sampiyonlugu vermek istemiyor insan.

Geri
Üst Alt