⚽ SL 25/26 H:30 | Gençlerbirliği 1-2 Galatasaray | MS | 18 Nisan | beIN Sports 1

Gençler geçen sene fbyi cortlatti. Umarım bu sene bi sürpriz yapmaz.

Haftada 1 maça düştük yok mu şöyle takıma 3 günlük mis gibi izin biraz daha kilo alıp tosun gibi olsunlar.

Uğurcan
Boey Sanchez Singo Jakobs
Lemina Nhaga
Sane Asprilla Lang
Barış

Kocaeli gibi bunlarda kapanacak o yüzden teknik oyuncular şart ön tarafta​

2-0 gençler alır kimse umutlanmasın abi bu saatten sonra bu takımın şampiyonluğuna inanan kendini kandırıyordur. Ortada futbol oyunu hep geriye bam güm vuruyoruz toplara!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kocaeli maçından 10 kat daha zor bir maç. Sezon başından beridir diyorum bu takıma hiç güvenmiyorum herşey beklenir

Şunu yapacak bak. Kocaeli alan vermedi bu oldu.

Alanı sen kendin oluşturursun. Biz bu maç o kadar yavaş, o kadar temposuz, o kadar isteksiz oynadık ki rakip çoook rahat savunmada yerleşti, pozisyonunu aldı, bizi karşıladı.
Hızlı pas oyunu oynasak, ilerde baskı kursak, rakibi hataya zorlasak illaki alan bulurduk maç içinde.
Maç içinde de yazdım kaç kere, resmen slow motion tekrar izlermiş gibiydi ya bizim oyuncular. Bizimkiler koşarken sanki arkadan biri asılıyormuş gibi falanlar. Ya da sırtlarında 50 kg yük varmış gibiler. Sorun buralarda.
Sen agresif hızlı oyununu oyna, adam istediği kadar kapansın, alan bırakmasın.

Bu ve Fenerbahçe maçını mecbur almamız gerekiyor , çünkü Samsunspor maçında kesin puan kayibi olacak

Bu yorumuna inanıyor musun? Fenerbahçe bizi yener talisca,asensio bizim Stoperlerin içinden geçer. Gerçek bunlar bizim futbol oynadığımız yok. Okan hocaya bu saatten sonra güvenmiyorum. Ne güzel 12 puan farkı olacakken gitti maçları verdi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Osinin bir şekilde oynaması lazım. Son 30 dk mi olur 1 devre mi olur bilemem. Herifin halini kendisinin de görmesi lazım resmi bir maçta. O yüzden risk edilecek ilk yer derbi değil bu maç olmalı. Ölüsü bile iş yapacaktir

Geri
Üst Alt