⚽ SL 25/26 H:30 | Gençlerbirliği 1-2 Galatasaray | MS | 18 Nisan | beIN Sports 1

10 numara sara görünce

1776028947323.webp

Okan Buruk: Victor Osimhen, Gençlerbirliği maçında kadroda olacak!

Bu hocayı bugün kovun bu takım her türlü şampiyon olur. Ama bu hocayla bu sezon şampiyon olmamız mucizelere falan kalmış olacağımıza inanan varsa elimde satılık köprü var.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu maçı alamazsak şampiyonluk kesin gider çünkü feneri yenmemiz imkansız. Maçı zırt pırt aleyhimize kesecekler. Keşke Micheal Oliver gelse

Öyle böyle 1-0 yapmışsın yen artik

Defans yapmayı bilmiyoruz.
Oyunu soğutmayı bilmiyoruz.
Topu tutmayı bilmiyoruz.
YErleşik savunmaya hücum yapmayı bilmiyoruz.
Rakip analizi.bilmiyoruz.

Hurra harra vur kır hadi.osimhen hadi barış haaa huuu off uff hadi inşallah 3 puan.

Defans yapmayı bilmiyoruz.
Oyunu soğutmayı bilmiyoruz.
Topu tutmayı bilmiyoruz.
YErleşik savunmaya hücum yapmayı bilmiyoruz.
Rakip analizi.bilmiyoruz.

Hurra harra vur kır hadi.osimhen hadi barış haaa huuu off uff hadi inşallah 3 puan.
Ne kaldiki geriye. Başıma agri girdi bunlar yüzünden gidip yatacam. Birde yarın ise gitmek var. Ordada ugrasirlar neyse iyi geceler aykutum

Ugurcan
Boey Sanchez Apo Jakobs
Lemina Sara
Sane Ilkay Baris
Osimhen

Osinin koluna da baslarim
Sallaiye de baslarim

3 yıldır vites arttırdıgımız dönemde osimheninde olmaması ile iyice düştük

Fenerde ise kante toparladı guendouzi belirli standarta oynuyor talisca zaten bu yıl iyi ve dirençleri arttı.

Gençler maçında puan kaybı olmamalı artık bir şekilde almak lazım

Bu takımin iyi oynadı dediğimiz maçları açalım bakalım hepsi sadece top oynamaya sahaya çıkan takımlar.

İçerde Liverpool
İçerde Atletico
İcerde Juventus
Deplasmanda Fb yi osurttugumuz seneler falan hepsi sahaya bir şekilde hücum yapayım kafasıyla sahaya çıkan takımlar.

Hatta ve hatta içerdeki bodo. Onlarda sahaya top oynamaya çıkmışlardı.

Her ne kadar 3 sene boyunca güzel günler yaşasak da Okan hocanın gelişememe sebebi kibri ve kapalı takımları aşacak bir kafası olmaması.

Çok geriye gitmeyin Hacı isotlu maçları açın. Hacının ilk onceligi her zaman büyük maçlarda savunayim bir şekilde atmayı denerimdir. Hacı isot a karşı mağlup olmamız ve berabere kalmamız bundan.

Hatta şunu diyebilirim yıllardır takım yönetmemis Aykut kocaman Okan burugun futboluna karabasan gibi çökerdi.

Mourinho salağı en iyi yaptığı şey olan otobüs çekme+ kontra denemeyi yapsa o da bizden puan alırdı.

Okan B. Rizeyle feneri yendi evet çünkü fener galibiyete gelmişti. Fener kapansın bakayım rizeyle gol atabilir miydi?

Ben ne hocayim ne futbol dehası benim görüşüm bu. Açık ve seçik bu şekilde olduğunu düşünüyorum

Zor maç olacak gençler de düşme potasında şu sezonu skip yapıp sonuna geçsek ne hoş olur

Şampiyonluğu kaybedersek kendi kendimize kaybederiz bu takım pas yapmaz, bu takım savunma yapmaz rakip kaleciye kadar baskı yapıp rakibin düzenini bozup hızlı ataklarla anca koparırız diğer türlü yerleşen hiçbir takıma karşı başarılı olamadık.

Rakipler yerleşince direk bize alan presi yaptıkları an orta saha bağlantımız yok oluyor topla oynamayı sevmiyoruz ve sevmeyeceğiz de hem Göztepe 2. yarı hem bu maç gösterdi ki bu takım İlkay ile değil atletik adamlarla oynar.

Gençler maçında da korkak futbol görmek istemiyorum yenersin, yenilirsin ama pres yapacaksın, rakibin kalecisinin ağzına ağzına basacaksın aynısını fener maçında da yapacaksın.

Geri
Üst Alt