⚽ SL 25/26 H:30 | Gençlerbirliği 1-2 Galatasaray | MS | 18 Nisan | beIN Sports 1

Bu takımin iyi oynadı dediğimiz maçları açalım bakalım hepsi sadece top oynamaya sahaya çıkan takımlar.

İçerde Liverpool
İçerde Atletico
İcerde Juventus
Deplasmanda Fb yi osurttugumuz seneler falan hepsi sahaya bir şekilde hücum yapayım kafasıyla sahaya çıkan takımlar.

Hatta ve hatta içerdeki bodo. Onlarda sahaya top oynamaya çıkmışlardı.

Her ne kadar 3 sene boyunca güzel günler yaşasak da Okan hocanın gelişememe sebebi kibri ve kapalı takımları aşacak bir kafası olmaması.

Çok geriye gitmeyin Hacı isotlu maçları açın. Hacının ilk onceligi her zaman büyük maçlarda savunayim bir şekilde atmayı denerimdir. Hacı isot a karşı mağlup olmamız ve berabere kalmamız bundan.

Hatta şunu diyebilirim yıllardır takım yönetmemis Aykut kocaman Okan burugun futboluna karabasan gibi çökerdi.

Mourinho salağı en iyi yaptığı şey olan otobüs çekme+ kontra denemeyi yapsa o da bizden puan alırdı.

Okan B. Rizeyle feneri yendi evet çünkü fener galibiyete gelmişti. Fener kapansın bakayım rizeyle gol atabilir miydi?

Ben ne hocayim ne futbol dehası benim görüşüm bu. Açık ve seçik bu şekilde olduğunu düşünüyorum
Ben pek böyle düşünmüyorum. Kocaeli evet bazı anlarda kapandı ama oyunun genelinde özellikle de ikinci yarı gayet de üstümüze geldi. Yarı sahadan çıkarrmadı bizi. Ben maçı sinirden 80de falan kapattım ama 45 den o dakikaya kadar oyn üstünlüğü net onlardaydı.
Bunu sebebi de hocanın oyuncu tercihleri ve de oynattığı oyuncuların bireysel güçsüzlüğü ve formsuzluğu. Benim fikrim bu.

Şampiyonluğu kaybedersek kendi kendimize kaybederiz bu takım pas yapmaz, bu takım savunma yapmaz rakip kaleciye kadar baskı yapıp rakibin düzenini bozup hızlı ataklarla anca koparırız diğer türlü yerleşen hiçbir takıma karşı başarılı olamadık.

Rakipler yerleşince direk bize alan presi yaptıkları an orta saha bağlantımız yok oluyor topla oynamayı sevmiyoruz ve sevmeyeceğiz de hem Göztepe 2. yarı hem bu maç gösterdi ki bu takım İlkay ile değil atletik adamlarla oynar.

Gençler maçında da korkak futbol görmek istemiyorum yenersin, yenilirsin ama pres yapacaksın, rakibin kalecisinin ağzına ağzına basacaksın aynısını fener maçında da yapacaksın.
İşte sorun da bu zaten, oyuncuların güçsüz, yapamıyoruz o presi. Şişko sara mı yapacak presi, adam topa vuramıyor baksana. Bitmiş fizik olarak. Icardi yerinden kıpırdayamıyor, topa ayağını uzatamıyor ağırlıktan. Torreira koşamıyor bile, yoruluyor. Jakopsun hızı bitmiş, adam yanından topu atıp basıp geçiyor asist yapıyor. Bir barış var güçlü. O da güreş yapıyor rakiplerle, olan gücünü de tüketiyor.

Bu takım çalışmıyor abicim. Ligin sonu geldi ve Okan sadece taktik çalıştırıyor bence takımı. Sakatlık olmasın diye midir nedir bilmiyorum. Laktik değerleri yüksek falan deyip duruyorlar ya bence o sebepten. Takımın fizik bitmiş durumda.

Şu sezonu hayırlısıyla şampiyon olarak tamamladıktan sonra kendimizi transfer nöbetine atıp, bütün sinir stresi boşaltmak lazım. Üst üste 4. şampiyonluğu kazanıp üst üste 5. şampiyonluğun hedefine kitleneceğiz hayırlısıyla.... Konsantrasyon!!!

Birde saneyi kiziyoruz geri kalan takim tikir tikir isloyorda. Adam tek basina galibiyeti getiriyordu sagolsun sara dona micmasindan topa vuramadi asistini yedi. Bu takimda bitane klas oyuncu var teknik acidan oda sane onuda liver macinda oynatmadik daha ne denirki.

Uğurcan
Boey davinson abdül eren
Lemina torreira
Sane sara barış
Osimhen

Kalan maçları ekstra sakat ceza işi olmazsa bu kadroyla bitirmeliyiz.

Gençlerbirliği son 7 maçtır gol atamıyor. Konya 13 maç SONRA bizi yenerek galibiyetle tanıştı. Bunlarda 7 maç SONRA ilk golünü bize atar. İlklerin takimiyiz bu gurur Bizim.

Uğurcan
Boey Davinson Abdül Eren
İlkay Lemina Sara
Sane Sallai Barış​

Geri
Üst Alt