⚽ SL 25/26 H:30 | Gençlerbirliği 1-2 Galatasaray | MS | 18 Nisan | beIN Sports 1

Evet sokayim fenerin tatavalarina, gulduk ettik bitti gitti.
Isimize bakalim.

Iki ihtimal var kadroda bence:
1) osimhen ilk 11: ilk yaridan koparayim dinlendireyim
2) osi yedek: riske etmeyeyeim koparamazsam he sure almis olur hem gole yuklenirim

Ben 2 ye daha sicak bakiyorum ama takimin top oynuyor olmasi lazim, hevesli olmasi lazim.

Bahanesi olmayan bir maç daha

Rakip 2. Yarının açık ara en kötü en formsuz takımı, 2. Lig seviyesinde bir takıma puan kaptırıyorsak söylenecek söz kalmaz

Hesap edilmeyen detay var.

Bu mac ve feneri yendigimizde bitti moduna girilecek ama hesap edilmesi gereken TS de var. Fener 7 puan ts 4 puan fark olursa , ikili averajda trabzon bizi geciyor. Bunun bilinci ve sogukkanliligi ciddiyetiyle yaklasmak lazim.

Gercekten bitmeden bu sezon ozelinde varsayim ya da rahatlamaya ASLA yer yok.

Bu maç şampiyonluk maçı. Öyle böyle değil. Dün rakibin mala bağlamış, hakemler ittirmiş, yine kırmızı penaltı uydurulmuş fakat kazanamamış. Son dakika öyle bir gol yemişki kafayı yersin.

Eger bugün biz puan kaybedersek fenere tekrardan can suyu oluruz ve bu moralle haftaya olan maç da çok riske girer. Kazanırsak psikolojikmen fener biter, bize ise bir güven gelir.

Çok önemli maç. Hoca futbolcular ile konuşmalı ve kendini hazır hissetmeyen, oynamak istemeyen oyuncu varsa oynamamalı, olur ya Gençlerbirliği'ni ciddiye almayan olabilir, maç seçen oyuncu olabilir.

Bugün herkes skoru koparana kadar koşacak, mücadele edecek, etmek zorunda!

Sahaya kim çıkmış felan umurumda değil böcek gibi eze eze yenmeliyiz futbolcularımız terinin son damlasına kadar mücadele etmeliler.

Bu maç şampiyonluk maçı.

Katilmiyorum, bu sezonki motivasyon dusmelerine bakarsak yuzde yuz yapacak maca sampiyonluk maci derim.

TFF devrede sonucta hala, fener becermezse trabzonu itmeye calisacak.

Hedefe kitlenip gevsememesi gerek takimin. 3 ay oncesiyle su an arasinda cok fark var cunku.

Bu sezon kasim aralaik kabus, devre arasi super kupa tatavasiyla bunlara kupa verdikten sonra hafif duzelne ve CL gazi, ordan sonra daginiklik. Istikrarli bir hal olmadi pek. Yonetim(sportif) ve teknik ekibi en elestirdigim detaylar bunlar. Daginiklik.

Hava güzel, zemin güzel, stad güzel takımda ciddi bir eksiklik yok, dinlenmek için yeterince vaktimiz oldu, rakip ligin en zayıf 3-4 takımından biri kazanmak için bütün şartlar mevcut. Çıkıp bam bam topunu oynayıp kazanacaksın başka yolu yok

Hesap edilmeyen detay var.

Bu mac ve feneri yendigimizde bitti moduna girilecek ama hesap edilmesi gereken TS de var. Fener 7 puan ts 4 puan fark olursa , ikili averajda trabzon bizi geciyor. Bunun bilinci ve sogukkanliligi ciddiyetiyle yaklasmak lazim.

Gercekten bitmeden bu sezon ozelinde varsayim ya da rahatlamaya ASLA yer yok.
Ts kesin kayıp yapar heis yine.Fbyi yensek bile ts 2.olamaz bjk ağır osurtur tsyi.Onlarin da pek numarası yok kadrosu dar zaten biz mallik yapmasak zaten bizim maçta havlu atmışlardı ama işte sağ olalım hala daha umutları var işte.

Ts kesin kayıp yapar heis yine.Fbyi yensek bile ts 2.olamaz bjk ağır osurtur tsyi.Onlarin da pek numarası yok kadrosu dar zaten biz mallik yapmasak zaten bizim maçta havlu atmışlardı ama işte sağ olalım hala daha umutları var işte.
Bu sezon artik hicbir detaya gerceklesmeden "olabilir" gozuyle bakamiyorum valla ya.

He yarin olabilir ya da haftaya biz derbiyi yenersek, konya deplasmani da olabilir farketmez. Once gerceklessin sonra bakarim.

Biz zaten dedigin gibi mallik yaptigimizdan bu moddayim.

Hamsiler ikinci olsun. Zaten elenirler p off ta

Maç özetlerini izledim. Kalecileri iyi baya, kanat ve forvetleri de iyi aslında ama hocaları hoca değil o yüzden kötü gözüküyorlar. Metin diyadin kalsa rahat rahat orta sıralara çıkarlarmış. Oyuncular isterse kazanırız, Okan hoca zaten bitmiş ondan ümidim yok.

1000048362.webp

TRT ilk onbirinde Osimhen veriyor.

Geri
Üst Alt