⚽ SL 25/26 H:30 | Gençlerbirliği 1-2 Galatasaray | MS | 18 Nisan | beIN Sports 1

Artık bir zahmet bugün kendimiz gibi oynayıp farklı kazanalım.Mumkunse.

Bugün rakibi parçalamamız lazım, ruhsuz futbolcuları Ankara da bırakın !

Şu takımdan hakem eyyamı dışında gol yersek okan hocca bıraksın bu işi
Screenshot_20260418_121356_Mackolik.webp

Hakeminden tffsine volkan demireline hepsi uğraşacak biz de puan kaybedelim diye verdikleri var hakeminden belli ayı volkan otobüsü çekecektir barışı forvette oynatmak mantıklı olmaz kanatta daha iyi iş yapar kapalı savunmaya karşı sezonun maçı oldu fbnin kaybıyla hadi takım varınızı yoğunuzu ortaya koyma zamanı

Avrupa ligi nde alsın puan işte. Hamsiler şl kalsa kaç puan getirebilir ki

Seçme şansım olsa ben bi takım şl diğer bütün takımlar konferans gitsin isterim ülke puanı açısından bakacak isek.
sanırım ilk turda elenirlerse clde , uefa için yine play off oynamak zorunda kalıyorlar oradan direkt konferansa kalıyorlar mı bilmiyorum ama orada da eleme varsa onu da geçemezler

Beraberlik durumunda yarın ts kazanırsa şampiyonluğun en güçlü adayı hamsispor olur. Fener trabzonu şampiyon yapmak için gelir sahamıza borçlu oldukları şampiyonluğu vermek için oynarlar başarırlarsa asırlık küslükte biter Allah korusun.

Bu maç şampiyonluk maçı bu maç fener maçından daha önemli şuan. Bu maçı kazan fenere yenil şampiyonluk şahsı çok güçlü ama bu maçta kayıp sezonu götürür çok ama çok ciddi olmamız gerek.

Volkan Demirele hırsı hata yaptıracak çok pozisyon bulacağız bence.

İkinci olursa bütün maçları da kaybetse Avrupa dışı kalmıyor
evet büyük ihtimalle konferans gruplarından başlarlar da bu ıqsuz mahluklar gitmesin ya cl ön elemesinden konferansa düşecekler oradada da zaten grup aşamasından sonra elenir bu rezil topluluk

Barış tek forvet olarak başlarsa hocaya söyleyeceğim şey şu olur: Pardon ama şampiyonluğa mı yoksa küme düşmemeye mi oynuyoruz ?

yav bu maçta kayıp olur mu acaba bu yüzsüzlüğü de yapar mı bunlar cidden ya

Puan kaybı hissim gittikce güçleniyor

Gençlerbirliği ligde 7 mactir gol atamiyor bunların 5 maçı volkan döneminden bize kesin atarlar ozaman bakalım biz kaç tane atacaz

İlk defa hiç umudum yok takımdan 3 hafta önce olsa ilk yarıdan parçalar geçerdik derdim ama şuan haftalardır gol atamayan takımdan bile tırsıyorum 3 puan bile verebiliriz, benim psikoloji nanay oldu kocaeliden sonra.

Bizim "avel"lere güvenemiyorum yoksa dün şikecilerle öyle eğlenirdim ki...

Ne yapın ne edin 3 puanı alın aksi halde İstanbul’a dönmeyin

Geri
Üst Alt