Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.969
- 10.475
- 2.223
o da çöp olur bu oyunda.Bize Bruno Fernandes lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o da çöp olur bu oyunda.Bize Bruno Fernandes lazım
harf alalım kim misalUğurcan oyun kurucu kaleci kardeşim
Bazıları gibi tahta bacak değil
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şu maça kadar takımın arkasındaydım ama farklı bir mevzu oyuncular neye motive olacak garip. genede sonuca ulaşalım inş yazın bir neşter vurulur. 3 puan 3 puandır.Yani şöyle oynayıp 2 farklı önde olmamız mucize gibi.
Bizimkiler şampiyon olduk da zorla kalan beş maça çıkıyoruz havasında takılıyor.
Keşke mümkün olsa, Hagi efekti neymiş yeni nesile gösterir. Tabi yinede hoca da lazımBize Bruno Fernandes lazım
Super oyuncu.Bize Bruno Fernandes lazım
Bu takımın sorunu o bölgede takımı oynatacak birinin olmaması Sane olmasa ara pas atacak adam yokKeşke mümkün olsa, Hagi efekti neymiş yeni nesile gösterir. Tabi yinede hoca da lazım
Elmali, baska yokBizde sarı sınırında olan var mı
şu maça kadar takımın arkasındaydım ama farklı bir mevzu oyuncular neye motive olacak garip. genede sonuca ulaşalım inş yazın bir neşter vurulur. 3 puan 3 puandır.
Allah bize leao lu thuramli bir de Bruno fernandesli bir galatasaray seyrettirsin seneye inşallah. AminJuve’den Thuram’ı sezon sonu kesin çözmemiz lazım.
Yok diyolardiBizde sarı sınırında olan var mı
Okanla bağ kopmuşşu maça kadar takımın arkasındaydım ama farklı bir mevzu oyuncular neye motive olacak garip. genede sonuca ulaşalım inş yazın bir neşter vurulur. 3 puan 3 puandır.