⚽ SL 25/26 H:30 | Gençlerbirliği 1-2 Galatasaray | MS | 18 Nisan | beIN Sports 1

Bu son dakikalarda bizim bazı topçuların ukala tavırları beni sinir ediyor
Son dakika ve boey pas vermek için rakip gelsin şarj yapsın diye bekliyor
Orda bir kaptıracak salak 10 çuval incir berbat olacak
Zaten metehanı kahraman etti
Her yüksek topu yere sekmesine izin verip metehana kaptırdı

İncesi mi var? Farka gideceğimiz maçın anasını belledi p........

Düdük astırılması lazım hem VAR'a hem de bu şerefsize... HEMEN Hacıosmanoğlu aleyhinde sinkaflı açıklama istiyorum resmi siteden hemen şimdi...
Katılıyorum belkide sezonun en güzel toplarından birini oynuyorduk bu gün ne yaptığımızı biliyorduk sakindik

Sane harici tek olumlu gelişme 75'twn sonra oyuna girenler koştu, mücadele etti. Pozisyon vermedik

Yedikleri nizami golümüz maçı buraya getirdi ama biraz düzgün bi rakip olsa işimiz çok zordu
Lig bitti daha duzgun bir rakip.muahbbeti yapmayada bikmadiniz her macin hikayesi farkli bu sene ne rakiplerle oynadik biz ne duzgununden bahsediyonuz yaw biraz destek olun

Yine berbat oyun berbat

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

images-3.webp

Bu takım yedigi golleri izlemiyor mu. Saha parselisyonu yok bu takimda

Adam bomboş gol attı. Antremanda böyle boş kalmiyordur. Taliscaya böyle bir alan verirseniz kalemizde golü goruruz

Kocaeliden yediğimiz gol de ceza sahası içinde pas yaptırıp golü yedik

3 kişi basıp topu alamiyoruz. Göstermelik basiyorlar

Bu takım haftaya şu leş gibi feneri bile yenemez, fark bir puana düşer.

Samsun deplasmanı allah kerim.

Evet takım kötü oynadı ama mesela gecen hafta fener kayseri'ye 4 atınca herkes övmüştü bu maçtan pek farkı yoktu ama onların golünü iptal etmediler hakem golümüzü çalmasaydı by maç 4 e 5 e giderdi

Tek amaçları sponsor şampiyonluğu, daha fazla yazamıyorum maalesef.

Nizami golümüzün iptal edilmesinin hesabını sormayacaksa yönetim bugün defolup gitsin

Yunus ofsayt olsa bile ofsayt değil pozisyon rakibi çekmek suç mu yaw

Ofsaytta dahi değildi zaten inanılmaz

Geri
Üst Alt