Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.299
- 30.131
- 1.988
Hepsine sapladik. Ama içim buruk 5 atabilirdikHakemide yendik diyebilir miyiz erayım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepsine sapladik. Ama içim buruk 5 atabilirdikHakemide yendik diyebilir miyiz erayım
Var kullanılmaya başlandığından beri herhangi bir derbide bunun kadar net verilmeyen penaltı görmemiştim gerçektenBu verilmeyen penaltı şerefsizliğin zirvesidir artık. Aleni şike
Göttekin eliyle işaret yapıp durdu sus sus diye.Emre Asigin son yayini olabilir.
NaptıEmre Asigin son yayini olabilir.
Bu penaltıyı fb'ye vermeseler ortalık ayağa kalkar federasyon devrilirdi. Böyle kirli bir düzen işteVar kullanılmaya başlandığından beri herhangi bir derbide bunun kadar net verilmeyen penaltı görmemiştim gerçekten
Ne dedi?Emre Asigin son yayini olabilir.
Gerçekten 2 Fenerbahçe maçının da adamı oldu Sane, bugün belki golü asisti olmadı ama tam 5 tane kilit pas vermiş 7 dribling yapmış. İlk yarıdaki maçta tüm Fenerbahçe oyuncularını ipe dizip golünü atmıştı o maçta da 8 dribling yapmıştıSane ne güzel t...k geçti maçın sonlarında. Orgazm oldum izlerken