Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.128
- 25.557
- 2.598
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kötürüm bjk'den 5 yedik tabuttaki fb'den 6 yedik. En iyi zamanımızda en fazla 3 atiyoruz anca. Yani yarin bir mac yapsak 10 kere noş kaleye vursak yine 3'den fazla atamayiz gibi![]()
Abi dogru da yani fb 10 kişi kaldi 4 tane daha atti. 0-6 yenemiyorsan 1-6 yen sen de3'ten fazla fark attırmıyor hakemler biz olunca.
Kadıköy'deki 0-3'lük maçı hatırlıyorum da 4-5 olacakken uyduruk penaltı verip hızımızı kestiler.
Atamayiz degil, bildigin atmadik ve durduk son macta. Bunu rakip takim da gordu. Onlar da korkudan ileri uc oyuncularini cikarip savunmaya yonelik oyunculari aldilar macta. Biz ise 25 dakika top cevirdik bilerek. Hic saldirmadik. Niye bilmiyorum. Belki cok efor sarfettik, aktif dinlenelim demislerdir. Ya da top cevirerek topun bizde kalmasini garantileyelim demislerdir. Bunlar varsayim ama garanti olan sey firsatimiz varken bilerek durduk.Kötürüm bjk'den 5 yedik tabuttaki fb'den 6 yedik. En iyi zamanımızda en fazla 3 atiyoruz anca. Yani yarin bir mac yapsak 10 kere noş kaleye vursak yine 3'den fazla atamayiz gibi![]()
Şimdi GSli bir çocuk/ergen/genç olmak vardı
Abi dogru da yani fb 10 kişi kaldi 4 tane daha atti. 0-6 yenemiyorsan 1-6 yen sen de
yav ok iyi koyduk ettik ama
yapacak başka iş kalmayınca sıkıldım yav
acil şampiyonluk kutlayağ
sen hoca olsan fenerden hiç gol yemezdik.fbden 4 yılda 3 gol yemişiz ligde
1i de çok dümen penaltı
Ciddi ciddi delici şutör 10 numara olsa rahat atardık.içim soğumadı hala bulmuşken 5 tane atmalıydık