⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

Kötürüm bjk'den 5 yedik tabuttaki fb'den 6 yedik. En iyi zamanımızda en fazla 3 atiyoruz anca. Yani yarin bir mac yapsak 10 kere noş kaleye vursak yine 3'den fazla atamayiz gibi 😐

Kötürüm bjk'den 5 yedik tabuttaki fb'den 6 yedik. En iyi zamanımızda en fazla 3 atiyoruz anca. Yani yarin bir mac yapsak 10 kere noş kaleye vursak yine 3'den fazla atamayiz gibi 😐

3'ten fazla fark attırmıyor hakemler biz olunca.

Kadıköy'deki 0-3'lük maçı hatırlıyorum da 4-5 olacakken uyduruk penaltı verip hızımızı kestiler.

Atamayiz degil, bildigin atmadik ve durduk son macta. Bunu rakip takim da gordu. Onlar da korkudan ileri uc oyuncularini cikarip savunmaya yonelik oyunculari aldilar macta. Biz ise 25 dakika top cevirdik bilerek. Hic saldirmadik. Niye bilmiyorum. Belki cok efor sarfettik, aktif dinlenelim demislerdir. Ya da top cevirerek topun bizde kalmasini garantileyelim demislerdir. Bunlar varsayim ama garanti olan sey firsatimiz varken bilerek durduk.

Abi dogru da yani fb 10 kişi kaldi 4 tane daha atti. 0-6 yenemiyorsan 1-6 yen sen de

Hakemlerin tezekbahçe ve eşektaşa yaklaşımıyla bize yaklaşımı bir değil.

0-4 yapsak tezekbahçe uyduruk penaltıyla 1-4'ü bulur sonra bir bakmışız uyduruk kırmızı kart 10 kişi kalmışız.

Hakemler biz olunca 3 farkı açtırmıyor.

yav ok iyi koyduk ettik ama

yapacak başka iş kalmayınca sıkıldım yav

acil şampiyonluk kutlayağ

6'yı yedikten sonra Türkiye kupası finalinde 5 tane atıp 5-1 ile kupayı kazandın.. Ribery de harika bir maç oynamıştı..

6 dile geliyorsa 6'dan sonra atılan 5'in de dile getirilmesi gerekir..

Ne anlatıyor bu yaw

İstediğin herhangi 3 adamı bedava alsan ilk 8 yine garanti olmaz. Giremeyen takımları görmedi heralde

Hüseyin Kıyıcı: “Fabian Ruiz ve Can Uzun'u alırsan seneye ilk 8'e girersin. Ama Barış Alper'in de kalması lazım. 1 ay Hakan'ın kapısında mı yatacağız? Ya da 2 tane eski aşkına döneceksin, onlar da Sebastian Szymański ve Gedson Fernandes.”

Geri
Üst Alt