⚽ SL 25/26 H:31 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | MS | 26 Nisan | beIN Sports 1

Gençlerbirliği tokadı üstüne yasin kol ataması daha da oyuncular motive olmayacaksa verelim şampiyonluğu şikecilere klübün kapısına da kilidi vuralım

20260423_141306.webp

Hasansio en gec 30. dkda kenara gelir. Cacik olmaz.

Valla dini yada herhangi batıl bir inancım yok ama bu tarz maçlarda falan takım durumlarına ve dis etkenlere göre bir momentum inancım var her zaman, super kupa maçında da momentum fbde demiştim ancak bugün itibariyle pazar günü için momentum baya bize doğru dönmüş durumda bence

Ulan hakem müsveddeleri NAMUSUNUZ ŞEREFİNİZ VAR MI ULAN? Yabancı hakem isterük diye zırlayan her fırsatta yıllarca size sövüp sayan bu orman çocuklarını yıllarca koruyup kolluyorsunuz yarışta tutuyorsunuz. NAMUS ŞEREF NAMINA biraz kırıntı var acaba sizde?

Gençlerbirliği tokadı üstüne yasin kol ataması daha da oyuncular motive olmayacaksa verelim şampiyonluğu şikecilere klübün kapısına da kilidi vuralım
Dakika 5 davinson sarı, dakika 8 apo kerim sarı kart. Normal fauller. Hadi oyna şimdi nası oynarsan. Bu kulüp her sene bunlarla baş etmek önü kesilmek zorunda mi?

Muslera keşke antrenör vs bişi olarak takımda kalsaydı. Maalesef tüm oyunculara istisnasız tokadı yapıştırsa kimsenin itiraz edemeyeceği tek isimdi.

Bir anda böyle bir ağırlığın takımdan gitmesi maalesef çok eksi yazdı

Koyup sokup cikarip ezip gecip kazanacagiz.

Her taraftan kuşatılmış vaziyetteyiz. Oturup keyifle bir maç izleyelim diyorsun, olmaz biz ne istersek sen onu izleyeceksin diyorlar. Artık kabak tadı falan geçtik bunları. Ülkedeki her şey iğrenç vaziyette. Bilmiyorum bu düzen daha ne kadar devam edecek.

Bu hakem normalde ev sahibi takımları koruyor baskı altında kalıyor aslında bunu kullanmak lazım o gün stadda full konsantre olup her pozisyonda itiraz edip hakemi baskı altına almalıyız
Artı nasıl hamsi spor megafon ile tüm maç boyunca anons yaptı blzde yapmalıyız ha gene hakem rakibi kayırıyor ise taraftar gerekli aksiyonu göstermeli baskı kurmalı
Bu maçta Osımhen sakin olmalı sarı görmemeli yoksa ilerde baskı yapamıyor

Geri
Üst Alt