İlk faulde sarı yeriz. Fener de yaptığı fauller bile verilmez. 0 puan bu maç. İnş cezalı ve sakat vermeyiz. 3 de 3 yapmak lazim. Ugurcan sarı kart sınırında sanırım ona kart verebilir hakem Günay da formsuz Samsun maçında da öyle puan kaybederiz
Nasıl etmiyor ben geçen yılki Liverpool maçında alman kartı ile ödeme yaptım.Yaw passo da alman kredi kartlarimi kabul etmiyor, baska yolu cözümü yokmudur?
Kazanırsak bende twerk yapacam. O derece!!berabere kalırsak evde bale yaparım
Ben rahatım yeneceğiz diyorumAglamalar bitmedi mi hala? Biraz sinerji yaratin yahu. Ne bu boyle?
Aynı hatayı Galatasaray aleyhine yapsa diğer hafta önemli bir maça atanarak ödüllendirildi.Fenerbahçe-Rizespor maçının gözlemcisi Somer Karakaş, hakem Adnan Deniz Kayatepe’nin Oğuz Aydın'ın Rizespor kalecisine müdahalesi sonrası ‘faul’ kararını yanlış bulup, notunu kırdı.
Adnan Deniz Kayatepe'ye sezon sonuna kadar görev verilmeyecek.
(Umut Eken)
Burda bir faulü yanlış verenin hakemliği bitiyor, diğer tarafta yanlış gol iptal edenler 3 gün sonra maç alıyor.Fenerbahçe-Rizespor maçının gözlemcisi Somer Karakaş, hakem Adnan Deniz Kayatepe’nin Oğuz Aydın'ın Rizespor kalecisine müdahalesi sonrası ‘faul’ kararını yanlış bulup, notunu kırdı.
Adnan Deniz Kayatepe'ye sezon sonuna kadar görev verilmeyecek.
(Umut Eken)
Burda bir faulü yanlış verenin hakemliği bitiyor, diğer tarafta yanlış gol iptal edenler 3 gün sonra maç alıyor.
Ve bunları sadece izliyoruz. Adamlar yapı diye diye böyle alttan alttan falan da değil gözümüze soka soka Yapı inşa ettiler.
Dostum sinerjiyi konsantrasyonu taraftar yaratmayacakAglamalar bitmedi mi hala? Biraz sinerji yaratin yahu. Ne bu boyle?
Yok hocam biz ağlayacağız. Gaza gelme işi hep mabadımızda patlıyor.Aglamalar bitmedi mi hala? Biraz sinerji yaratin yahu. Ne bu boyle?